Nyers és növényi konyha? A Nyers Séf bebizonyítja, hogy nem csak egészséges, de finom...
A Nyers Séf fő üzenete, hogy nem kell átállni a nyers és növényi alapú étkezésre, hanem csak beépíteni kell belőle azokat a dolgokat, amik fontosak nekünk.
5 dolog, amit nem tudtál a smoothie-ról
Eláruljuk, hogy mikor találták fel, mi a legfőbb alapanyaga és melyik sztár rajong érte.
Kis tapaskörkép, avagy milyen a finom spanyol tapas
A spanyol tapas készülhet sonkából, sajtból, kolbászból, olívabogyóból, savanyúságból, tengeri herkentyűből. De lehet kisebb szendvics is, vagy meleg étel. Mutatjuk a kedvenceinket!
Felejtsd el a sütőt! Szuper nyári desszertek, amiket sütés nélkül is elkészíthetsz
A nyári melegben senki nem akar még csak a sütő melegére sem gondolni. Nassolni azért kell, ezért most sütés nélküli nyári desszerteket mutatunk.
Keverj koktélt a Kalumba Gin legújabb ízeiből, és nyerj utazást a Berlin Bar Conventre!
Két új ízzel bővül a Kalumba Gin kínálata: jön a mangós és a vérnarancsos ginkülönlegesség! A ginekből készíthető koktélok receptjeit a cikkben találod.
Hogyan lehet egészségesebb a húsvéti menü?
Az alábbi tanácsaik betartásával egészségesebbé varázsolhatjuk a húsvéti finomságokat!
Fald fel Szlovéniát! Ezek az ország legjobb gasztro célpontjai
A szlovén szuperszakács, a két Michelin-csillagos Ana Roš felemelkedésével Szlovénia az utóbbi években egyértelműen felkerült Európa gasztro térképére.
A 6 legjobb tavaszi zöldség, amely felturbózza az immunrendszeredet
Íme a legjobb tavaszi zöldségek, amelyek abban segítenek, hogy egészségesen vágj bele a nyárba!
Második lett a magyar csapat a Bocuse D’Or budapesti kontinensdöntőjén
A dán csapat után, a norvégokat megelőzve második lett a magyar csapat a Bocuse d'Or szakácsverseny európai kontinensdöntőjén, jövőre jöhet a világdöntő.
Koplalás helyett tudatos étkezés: 5 tipp a tavaszi böjthöz
A böjtölés, ha jól csináljuk sok pozitív hozadéka lehet. Bakk Brigitta dietetikus most segít, hogy valóban hatékony legyen a tavaszi böjt.