Beauty

vállalati fenntarthatóság környezetvédelem

A L’Oréal szerint a fenntarthatóság kollektív felelősség

Egymást követően immáron ötödik alkalommal kapott tripla „A” minősítést a L’Oréal Csoport a vállalati fenntarthatóság kiemelkedő szereplőjeként.
arcmaszk szepsegapolas

Újévi beauty tippek: 10 szépségfogadalom 2021-re

Új évhez új ígéretek is járnak, például, hogy jobban figyelsz magadra. Mindegy, hogy a vízivási szokásodat akarod megváltoztatni, vagy éppen a „sminkkel nem fekszem le”- rutinodat szeretnéd megtörni, a lényeg, hogy olyan ígéreteket tegyél,...
szem alatti karikák szemápolás

Így szabadulj meg a sokatmondó szem alatti táskáktól!

A szem alatti karikák, elszíneződések nem csupán genetikai adottságok lehetnek, életmódunk és szokásaink is nagyban befolyásolhatják kialakulásukat.
maszkviselés arcápolás

Mutatunk egy egyszerű arcápolási rutint a maszkne ellen

A maszkviselés okozta folyamatos dörzsölés apró sérüléseket okozhat bőrfelszínen, ez pedig pattanások, mitesszerek kialakulásához vezethet.
karácsony nő ajándékkal

Szépség a karácsonyfa alatt: 10+1 gyönyörű beauty ajándékcsomag

Egy beautycsomag rejthet tusfürdőt, testápolót, krémet, sminket, parfümöt. Egyik szebb és illatosabb ajándék, mint a másik. Te melyiknek örülnél?
k-beauty arcápolás tippek

K-Beauty: Tuti koreai szépségtitkok, hogy mindig ragyogj

Az elmúlt években már Magyaroszágon is egyre népszerűbb lett a K-Beauty, azaz a koreai szépségápolás. Cikkünkben most megismerheted ennek alapjait.
tél boldogság nő

Hámlasztás, szérum, masszázs: a téli arcápolás alapjai

A hideg, szeles hónapok száraz, fakó és sok esetben hámló arcbőrt eredményeznek - ezeken a téli bőrápolás most felsorolt lépései sokat segíthetnek.
nivea adventi kalendárium

10 csodaszép adventi naptár, szépségtermékekkel telepakolva

A szépségápolási márkák idén is kitettek magukért, ami az adventi naptárak kínálatát illeti. Gyönyörű kalendáriumok, szuper termékekkel - mutatjuk a kedvenceinket!
női siker öröm üzleti élet

Szókimondó kampánnyal ünneplik a női kitartást és a sikert

Merjük felvállalni önmagunkat, kövessük álmainkat, valósítsuk meg céljainkat - erre ösztönöz bennünket az Avon „Watch Me Now – Több mint hinnéd” kampánya.
csinos nő őszi táj

Bőrápolás ősszel – 5 tipp, amivel enyhítheted a nyár okozta károkat

Az őszi bőrápolás során a bőrnek extra táplálásra van szüksége - ebben a radírozástól kezdve, a maszk használatán át a fényvédelem is beletartozik.