Kezdőlap Autók E-Mobility

E-Mobility

ID.4 Volkswagen e-suv

Megérkezett az új Volkswagen ID.4, a márka első e-SUV-ja

Az ID.4. érzelemdús, sokoldalú jármű hatékony elektromos hajtással, tágas helykínálattal, modern asszisztens rendszerekkel és erőteljes dizájnnal.
elektromos kerékpár pályázat

Októbertől már támogatással is vásárolhatunk új e-biciklit

Az elektromos kerékpár vásárlását támogató páyázat októberben kezdődik, és mintegy 7000 elektromos rásegítésű bicaj megvásárlását teszi lehetővé.
ID.4 belső tér

Az ID.4 belső tere olyan lett, mint egy modern szalon

Tágas tér, letisztult vonalvezetés, magával ragadó világítás és fenntartható forrásból származó kárpitok: az ID.4 belső tere egy modern, hívogató szalon.
Volkswagen Golf GTE

Megkezdődött a Golf eHybrid és a Golf GTE forgalmazása

A VW két új plug-in hibrid verzióval villamosítja a Golf nyolcadik generációját: a Golf eHybrid és a Golf GTE. Előbbi 150 kW (204 LE) teljesítményt nyújt.
elektromos autó állami támogatás

Jön az újabb elektromosautó-vásárlási támogatás!

Az állam további 882 millió forinttal támogatja az e-autó-vásárlást, az 5 milliárd forintos támogatási keret ugyanis rekordidő alatt elfogyott.
elektromos ŠKODA SUV 

Hamarosan megérkezik a ŠKODA első tisztán elektromos SUV-ja

Az első elektromos ŠKODA SUV tágas belső térrel, metálfényezéssel, Head-up Display-jel, három különböző akkumulátorkapacitással tavasszal érkezik hazánkba.
hyundai IONIQ almárka

A Hyundai új márkája lesz az IONIQ, amely csak elektromos autókat fog bemutatni

A Hyundai bevezeti az új, kifejezetten akkumulátoros e-járműveket piacra bocsátó IONIQ márkát, amely kizárólag elektromos modelleket tartalmaz majd.
új volkswagen ID.3

Megkezdődött itthon a Volkswagen ID.3 1st modellek értékesítése

A modellt előjegyzők, akik tavaly pár óra alatt elkapkodták a 80 darab különleges ID.3 1st megvásárlására feljogosító vouchert, akár ősszel átvehetik új autójukat.
MOL Limo Hyundai Kona electric

Hyundai Kona Electric modellekkel bővül a MOL Limo flottája

A Kona Electric hosszú hatótávolságából adódóan akár vidékre is utazhatunk, kihasználva az autómegosztó nemrég bevezetett napi bérlési lehetőséget.
mini peugeot-e-208 renault zoe teszt

Elektromos Peugeot, Mini vagy Renault – melyik a legjobb?

A brit What Car? folyóirat összehasonlító tesztjén mérettetett meg a Peugeot e-208, az elektromos Mini Cooper SE és a Renault Zoe.