Kezdőlap Autók E-Mobility

E-Mobility

porsche taycan turbo s

A Porsche Taycan jött, látott és alig két év alatt lenyomta a 911-et

A Porsche Taycan 2021 első három negyedéves eladásai ugyanis jócskán felülmúlták a vállalat előzetes várakozásait, de a favorit továbbra is a Cayenne.
Volkswagen ID.3

Olyan sikeres az ID.3, hogy a Volkswagen is csak ámul az adatokon

Az ID.3 olyan erős eladási adatokat produkált, ami még a gyártót is meglepte. Kiderült, hogy a vásárlók fele korábban nem is vezetett Volkswagent.  
stella vita elektromos lakóautó

Ez az elektromos lakókocsi 3000 kilométert is megtesz egyetlen töltés nélkül

Ideális körülmények között a Stella Vita napelemes lakóautó akár napi 720 km-es hatótávra elegendő energiát is be tud gyűjteni.
next e mol plugee töltőhálózat

A MOL bővítette e-töltő-hálózatát, a cél az Adriáig és Fekete-tengerig érő hálózat

Az új telepítésekkel a magyarországi MOL Plugee hálózat már 81 egységet számlál, közülük 7 gyors-, 68 nagyteljesítményű villám-, 6 pedig ultragyors töltő.
BMW litium

A BMW az e-autók akksijához termelne ki lítiumot

A BMW a következő tíz évben tízmillió új e-autót gurít ki a világ útjaira. Ezért az akkuk előállításához szükséges lítium kitermelésébe is befektet.
motorrad

A BMW kétkerekű elektromos járművekkel erősít a jövőre

A BMW AMBY ultramodern elektromos kerékpár és motorkerékpár koncepciók 300 km-es hatótávolságot valamint számos intelligens opciót ígérnek.
rolls royce spectre

Itt a Rolls-Royce első elektromos autója, a Spectre!

Jobb később, mint soha. A Rolls-Royce is végre elkezdi az elektromos offenzíváját, 2023-ban ugyanis érkezik a luxus márka első villanyautója.
tesla model 3 tesla reszvenyek

Szeretjük az elektromos autókat, de a hatótávpara még mindig ellenségünk

Egy internetes felmérs alapján a magyarok szeretik az elektromos autók témáját, különösen kedvelt a Tesla Model 3, de az árukkal még nem vagyunk megbékélve.
smart concept 1 suv

A Smartnál is rájöttek, hogy valójában a méret a lényeg

A Smart Concept#1 egyik legizgalmasabb újításai a hatalmas, egyetlen üvegből készült panorámatető és az ellentétes irányba nyíló ajtók.
mercedes eqe

A Mercedes EQE figyelmeztet, ha elkalandozik a tekinteted

A 2022-ben érkező elektomos Mercedes E-osztály, az EQE, elhozza a jövő üzleti limuzinját, amelynek legizgalmasabb eleme a gigantikus Hyperscreen.