Kezdőlap Autók E-Mobility

E-Mobility

lexus charging network

Első villanyautójához európai töltőhálózatot is kínál a Lexus

Tavasszal érkezik meg Nyugat-Európába a Lexus UX300e, amihez a teljes kontinensre kiterjedő töltőhálózat áll majd rendelkezésre Lexus Charging Network néven.
elektromos taxik

Hamarosan elektromos taxik százai kerülnek forgalomba

Az elektromos taxik beszerzését szolgáló pályázat keretén belül 280 új gépjármű megvásárlását támogatja a kormány csaknem 2,3 milliárd forintból.
sping dacia e-autó

Mindössze négy óra alatt kelt el itthon az első száz Dacia Spring

A Dacia Spring egyesíti a márka három fő jellemzőjét: egyszerű, robusztus és elérhető. Az előrendelés során elkelt első 100 példány ára 6,5 millió forint.
Mercedes Vision EQXX

A Mercedes elhozza az 1200 km hatótávú elektromos autót

A Mercedes a következő két évben hat új elektromos autót tervez piacra dobni, de érkezik az eddigi legambíciózusabb koncepció, a Vision EQXX is.
elektromos dacia

Jövő héten debütál Európa legolcsóbb villanyautója, a Dacia Spring

Október 15-én kerül bemutatásra a Dacia Spring, amely nem csupán a román márka első elektromos autója, de Európa legolcsóbb villanyautója is egyben.
mikromobilitás e-roller

A mikromobilitás felé nyit az Arval Magyarországon

A mikromobilitás felé nyitva tartós bérleti szolgáltatását hamarosan e-biciklikkel és e-rollerekkel bővíti az Arval ügyfeleik számára.
Kia Charge

KiaCharge néven páneurópai villanyautótöltő-hálózat indul

A KiaCharge-on keresztül közel 160 000 egyen- és váltóáramú töltő válik elérhetővé Európa-szerte, egyszerű és gyors lesz a töltés.
elektromos jármű jövőkép

Valóban használható alternatíva lesz egyszer az elektromos jármű?

Hazai szakértők arra keresték a választ, hogy az e-autózás lehet-e valós alternatíva, és vajon mennyire ismerjük az e-járművek töltési lehetőségeit.
ID.4 Volkswagen e-suv

Megérkezett az új Volkswagen ID.4, a márka első e-SUV-ja

Az ID.4. érzelemdús, sokoldalú jármű hatékony elektromos hajtással, tágas helykínálattal, modern asszisztens rendszerekkel és erőteljes dizájnnal.
elektromos kerékpár pályázat

Októbertől már támogatással is vásárolhatunk új e-biciklit

Az elektromos kerékpár vásárlását támogató páyázat októberben kezdődik, és mintegy 7000 elektromos rásegítésű bicaj megvásárlását teszi lehetővé.