Kezdőlap Autók E-Mobility

E-Mobility

mini vision urbanaut

MINI Vision Urbanaut: a jövő autója, amibe áthívhatod a haverokat chillezni

A MINI Vision Urbanaut már nem szimplán egy autó, hanem egy komplett élettér, ami a chill, a wanderlust és a vibe kulcsszavak jegyében született meg.
audi charging hub töltőállomás

Exkluzív elektromos töltőállomásokat épít az Audi, ahol a fáradt sofőr is megpihenhet

Az Audi elektromos töltőállomás a repülőterekéhez hasonló VIP lounge is egyben, ahol kényelmes környezetben megpihenhetnek a töltésre váró sofőrök.
BMW i Hydrogen NEXT

A Toyota és Hyundai után a BMW is hidrogénhajtású autót dob a piacra

Elindult a BMW i Hydrogen NEXT tesztüzeme. A tisztán elektromos meghajtású autó üzemanyagcelláiban hidrogénből állítja elő a működéséhez szükséges energiát.
Aptera

Leszállt egy UFO? Ja nem, ez csak az Aptera, a legújabb elektromos autó

A három kerekű Aptera elsőre furcsának tűnhet. Ám, ha valóban megvalósítja az ígért 1600 kilométer hatótávolságot, az első számú elektromos autóvá válhat.
elektromos autó

Ismét lehet elektromos autó vásárlásra pályázni! Ezek a tudnivalók

Június 14-én indul útjára az idei elektromos autó vásárlási állami pályázat. Ha te is új jármű vásárlásában gondolkodsz, ezt a lehetőséget ne hagyd ki!
Fulminea

Elképesztő gyorsaságú az új elektromos autó, a Fulminea

Lenyűgöző végsebességre képes az új elektrolitos sportautó, a Fulminea. Az elképesztő alkotásról készült fotókat nézd meg nálunk!
Subaru Solterra

Itt a Subaru Solterra, a márka legújabb elektromos utcai terepjárója!

Végre megmutatta a Subaru is legújabb elektromos modelljét a Solterra névre keresztelt modellt. A környezetkímélő jármű új fejezet az autógyártó életében.
Baltasar Revolt

A Baltasar Revolt az első utcai használatra tervezett elektromos versenyautó

Jövőre érkezik az elektromos versenyautó, amelyet 80 millió forintért bárki megvásárolhat. A Baltasar Revolt vajon forradalmasítja a sportautók fogalmát?
környezetvédelem autók

Az európai autósok elektromos modellre váltanának. Ez áll a döntésük mögött

Vajon miért éri meg környezettudatos autóra váltani? A Nissan pontosan erre kereste a választ az elektromobilitásra vonatkozó kutatásában.
GreenGo

Ültess fákat elektromos autózással! Budapest zöldítéséért hajt a GreenGo

Mentsd meg a Földet! A Greengo kezdeményezése, a Gurulj a Fákért! mozgalom továbbra is tart. A környezet védelméhez csupán autóznod kell.