test

Program

Fiatal pár lakásfelújítás

Bau Budapest Expo: Az ötlettől a megvalósításig segíti az építkezőket és lakásfelújítókat

Szeptember 15-én érkezik az ősz egyik legjobban várt eseménye, a II. Bau Budapest Expo építési és lakásfelújítási szakvásár a Vasúttörténeti Parkban.
Logischool nyári táborok

Találd meg az ideális tábort gyermekednek!

Lassan itt a nyár, ideje elkezdeni azon gondolkodni, milyen táborba menjen majd gyermekünk. A Logischool izgalmas programokkal készül erre az időszakra.
Dohr Stefan a világ egyik legjobb kürtöse

Varázslatos kürthangok a Zeneakadémián

Stefan Dohr, a világ egyik legjobb kürtöse, a Berlini Filharmonikusok szólistája is fellép a Nemzeti Filharmonikus Zenekar koncertjén március 10-én este 7 órakor.
hard rock hotel budapest star chalet

Star Chalet – Téli mesevilág vár a budapesti Hard Rock Hotelben

A kuckózós időszakban Star Chalet-ra keresztelt téli csodaországában várja magával ragadó gasztronómiai élménnyel vendégeit a Hard Rock Hotel Budapest.
National Geographic kiállítás

Így látják a nőket a National Geographic fotósai – Ingyenes kiállítás az Arena Mallban

A National Geographic Hungary és a National Geographic Society most először Magyarországra hozza a "Nők: A változás évszázada" c. kiállítását. A tárlat a National Geographic páratlanul gazdag fotógyűjteményéből merít, elénk tárva a világ különböző...
Dohnányi Oliver

Három magyar mű csendül fel a Nemzeti Filharmonikus Zenekar évadnyitó koncertjén

A Nemzeti Filharmonikus Zenekar hagyományosan egy nappal Bartók Béla halálának évfordulója előtt, szeptember 25-én tartja évadnyitó hangversenyét. Az időpont önmagán túlmutató jelentése: ösztönzés a magyar zenei hagyományok értékeinek ápolására. Az idei koncerten három magyar művet is...
skandináv filmfesztivál

Itt a 9. Skandináv Filmfesztivál!

Szeptember 1-7. között 9. alkalommal rendezik meg a Skandináv Filmfesztivált. A fesztivál keretein belül a legkiválóbb északi filmek kerülnek vászonra.
nemzeti filharmonikusok 2022/23-as évad

Új vizeken a Nemzeti Filharmonikusokkal a 2022/23-as évadban

Izgalmas utazás, felfedezés, kalandozás. Ezt ígéri a Nemzeti Filhamronikusok őszi/téli évada, amiben közös felfedezőútra indulhatnak a klasszikus zene szerelmesei.
Roxy Rooftop Lounge

Pazar kilátással megnyílt Budapest legújabb exkluzív tetőbárja!

A város felett koktélozva is átélhetjük a Hard Rock Hotel életérzést, hiszen megnyílt a Roxy Rooftop Lounge, a hotel új, modern és elegáns tetőterasza!
hard rock hotel budapest lobbi

A Hard Rock Hotel Budapest különleges Virtuózok programokkal és ajánlattal várja a zene rajongóit

Beleshetsz a Virtuózok 4+ próbáinak kulisszái mögé, különleges ételeket, italokat kóstolhatsz, zongoraesteket hallgathatsz, sőt akár nagy sztárokkal és a kis virtuózokkal is találkozhatsz július 13. és 23. között a Hard Rock Hotel Budapestben.