Program

esther horvath fotós word press photo 2020

Megnyílt a World Press Photo 2020 kiállítás – Magyar fődíjas is van!

Megnyílt a World Press Photo 2020 kiállítás a Nemzeti Múzeumban. Idén is van magyar díjazott, Esther Horvath a környezet kategóriában kapott első díjat.
fővárosi nagycirkusz

Cirkuszélmény a nappalid kényelméből: Jön az online cirkusz

Házhoz megy a cirkusz! Októbertől a Fővárosi Nagycirkusz előadásait a személyes részvétel mellett már online is meg lehet tekinteni.
horvátország google

Irány Horvátország a Google Arts & Culture segítségével!

A Google Arts & Culture most lehetővé teszi Horvátország hagyományainak, ünnepeinek, kézművességének megismerését az országhatár átlépése nélkül.
nyitott főzdék napja sörkóstolás

Jön a Nyitott Főzdék Napja, ahol minden a sörről szól majd

A Nyitott Főzdék Napja programjai ingyenesek lesznek, sörkóstolókkal, vezetett főzdetúrákkal, gasztronómiai produkciókkal készülnek a szervezők.
kis balaton keszthely

Megnyílt és téged is vár a Kis-Balaton Látogatóközpont

Szerdától látogatható a Balaton-felvidéki Nemzeti Park Igazgatóság legújabb ökoturisztikai létesítménye, a fenékpusztai Kis-Balaton Látogatóközpont.
román csarnok

Ismét látogatható a híres Román Csarnok a Szépművészetiben

Csaknem három hónap zárva tartás után most hétvégétől újra nyitva a Román Csarnok, a Szépművészeti Múzeum nevezetes terme.
Dreher Sörmúzeum

Holnaptól látogatható a megújult 40 éves Dreher Sörmúzeum

A Turisztikai Világnap alkalmából újranyit a Dreher Sörmúzeum, ahol megtalálható szinte minden, amit a sörről és a Dreher Sörgyárakról tudni érdemes.
peace one day jude law

Ünnepeld együtt a Béke Világnapját Jude Law-val

A Peace One Day online esemény célja, hogy az ENSZ fennállásának 75. évében, 24 óra alatt minél több emberhez jusson el a béke és erőszakmentesség üzenete.
majális szinyei festmény

Nézd és ismerd meg otthonról Szinyei Merse Pál Majálisát!

Otthonról is megismerhetjük a Majális minden részletét, a kapcsolódó digitális tartalom pedig felhasználható az általános és középiskolai oktatás során.
ingyenes szemvizsgálat szemészet

Országszerte 50 helyszínen várnak az ingyenes szemvizsgálatok

Nyak- és fejfásással küzdesz? Tudtad, hogy ezek összefügghetnek a látásoddal? Szeptemberben ingyenes szűrővizsgálat keretein belül kivizsgáltathatod magad.