Logischool nyári táborok

Ahogy elkezdődik a tavasz, sok szülőnek kattogni kezd az agya, vajon mit is csinál majd a gyerekkel a nyári szünetben? Nyilván nem szeretnénk, hogy az internet bugyraiban elmerülve több órán keresztül ki se dugja az orrát a szobából. Sokkal jobb lenne, ha értelmes, örömteli elfoglaltság közben még tanulna is. Ez a három jellemző viszont ritkán jön össze, hiszen nehéz rávenni a gyereket arra, hogy nyáron kreatívan, hasznosan töltse az idejét. A szülő pedig nehezen talál olyan tábor megoldást, amely teljesítené a gyerek kívánságait is.

Magyarországon komoly hagyománya van a táborozásnak. Nem csoda, hiszen nagyon fontos szerepe van a gyerekek szociális érzékének fejlesztésében, és ezáltal növekszik az önbizalmuk és alkalmazkodóképességük is. Ha viszont ezen képességek fejlődése mellett a jövőtálló ismeretek megszerzése is fontos kritérium nekünk szülőként, akkor érdemes a digitális tudásukat is fejlesztő táborokat is megnéznünk.

Logischool nyári táborok

Sok szülő gondolja úgy, hogy a gyerekeknek nyáron pihenni kell, és nem feltétlenül új ismereteket szerezni a fárasztó iskolaév után. Érdemes azonban ezt újra átgondolni, és a szünidei táborokat is felhasználni gyerekünk tudásának játékos fejlesztéséhez. Számos kutatás igazolja, hogy a sok kütyüzés ellenére a gyerekek nagy lemaradásban vannak a digitális ismeretek terén és ezek a készségek elengedhetetlenek lesznek számukra a sikeres jövőjükhöz. A kicsiket egyébként is ezek az izgalmas digitális témák érdeklik, miért ne szerezhetnének ezen a területen komoly előnyt a nyáron? 

Logischool nyári táborok

Már hazánkba is begyűrűzni látszik az a nemzetközi trend, amelynek keretében a szülők egyre inkább a kreativitást fejlesztő, digitális időtöltést keresik gyereküknek a szünidőre. Az elmúlt években ezért növekedett a digitális tudást kínáló táborszervezők száma is a hazai piacon. Ám nagyon nem mindegy, melyik táboroztatóhoz íratjuk be gyermekünket. Sok olyan cég van, amely évente csak párszor szervez táborokat, nekik sokkal kisebb a tapasztalatuk a gyerekekkel és kevésbé felkészültek a velük kapcsolatos, hirtelen felmerülő problémák megoldására. Vannak olyanok is, akik műkedvelő amatőrként hobbiból tartanak digitális témakörökben gyerektáborokat. Az ilyen szervezők általában az ingyenesen elérhető tananyagokat tanítják, nincs mögöttük komoly pedagógiai tapasztalat és jól bevált tudás átadási módszertan sem. Ha biztosak akarunk lenni benne, hogy gyermekünk tapasztalt gyerektábor szervezőnél igazi digitális tudást tud elsajátítani, szakértők által folyamatosan fejlesztett játékos pedagógiai módszertannal, akkor érdemes a témakörben a legnagyobb és legtapasztaltabb szolgáltatóhoz fordulnunk. 

Logischool nyári táborok

A Logiscool már 9 éve Magyarország legnagyobb táboroztatójaként, olyan menő digitális ismereteket adó táborokat tart 6-18 éveseknek 30+ helyszínen és online, amelyeket sok ezer gyermek szeret. A visszamérések szerint 98%-os mind a szülők, mind a gyermekek elégedettsége és sok a visszajáró család. A passzívan képernyők előtt töltött időt a Logiscool élményalapú módszerével aktív, kreatív, hasznos digitális tudást adó időtöltéssé alakíthatjuk gyerekünk számára egy nagyon jó közösségben, színvonalas szabadidős programokkal. 

Logischool nyári táborok

A Logiscool oldalán több, mint 30 féle izgalmas téma közül választhatnak szülők és gyerekek a Minecraft, Roblox, robotika, programozás és a kreatív digitális alkotás (fotó, video, webszerkesztés, digitális grafika, játékfejlesztés) világából. Idén pedig 3 újdonsággal is jelentkeznek: Kreatív felfedezőtábor 9-11 éveseknek, Gaming felfedezőtábor 9-11 éveseknek és Junior felfedezőtábor 7-9 éveseknek. Ezekben a különleges táborokban nincs két egyforma nap. Bár van napirend, de minden nap más témával foglalkoznak a gyerekek, nem csak egy területet ismerhetnek és szerethetnek meg. 

A Logiscool táborok igazi kalandot és az ideális megoldást jelentik a gyerekek számára a szünidő örömteli és hasznos eltöltésére. Az újonnan szerzett menő tudás pedig maradandó élményt és magabiztosságot ad a gyerekeknek a jövőben. 

További információ és jelentkezés: https://www.logiscool.com/hu/programs/camps

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •