Kezdőlap Autók Autóvilág

Autóvilág

sportos kia stonic

Sportos Kia a láthatáron: jön az új Stonic GT Line-t

A Stonic GT Line a Kia vonalak legsportosabb elemeiből építkezik látványos és feltűnő külső és belső megjelenéssel, valamint egyedi GT Line részletekkel.
vezetői segédrendszer

5 vezetői segédrendszer, ami támogat, figyelmeztet és véd utad során

Ez az öt vezetői segédrendszer vizuális és akusztikai jelzésekkel figyelmezteti a vezetőt. Veszély esetén pedig akár aktívan be is avatkozhatnak.
családi autó

Autók, amelyekbe majdnem a fél házat bepakolhatjuk

Bemutatunk néhány olyan modellt, melyek a hétköznapi munka vagy a nagycsaládos kirándulás során is megállják a helyüket, mert tekintélyes a csomagterük.
bmw 128ti sportautó

Vérbeli sportautóval bővül a BMW 1-es sorozat palettája

Az új BMW 128ti egy vérbeli sportautó, összetéveszthetetlen karakterrel. A BMW 120i és a BMW M135i xDrive csúcsmodell közé érkezik meg.
gazdagok kedvenc autói autóvásárlás

Mit vezet a magyar felső tízezer? Íme, a gazdagok kedvenc autói!

Nagyot megy a Mercedes, de a felső kategóriás SUV-k és a ritka autókülönlegességek is nagy népszerűségnek örvendenek a hazai gazdagok kedvenc autói közt.
20 éves MINI születésnap

Isten éltessen MINI! 20 éves lett a legendás kisautó

Az újjászületett MINI két évtizeddel ezelőtt, 2000 szeptemberében ünnepelte világpremierjét a Párizsi Nemzetközi Autószalonon. Nézzük, mi minden történt azóta!
bmw-4-es-cabrio

Galéria: itt az új BMW 4-es sorozat nyitott tetős változata!

A nyitott tetős új BMW 4-es elődmodelljéhez képest jelentősen extrémebb kisugárzással, elegáns és magabiztos kiállással érkezik az utakra.
Hyundai i20 N Line

Tavasszal érkezik a vadonatúj Hyundai i20 N Line modell

A legújabb Hyundai külső és belső formai megoldásaihoz a Hyundai nagyteljesítményű N modellcsaládja szolgált ihletadóként, így biztosítva még dinamikusabb vezetési élményt.
lamborghini

A Lamborghini a világjárvány alatt döntötte meg minden eddigi rekordját

A Lamborghini éve minden várakozást felülmúl, olyannira, hogy történetének legjobb szeptemberét zárták, és már túl vannak a 10 ezredik Urus-modellen is.
508 PEUGEOT SPORT ENGINEERED

Jövőre érkezik hozzánk az 508 Peugeot Sport Engineered

Az 508 Peugeot Sport Engineered berline és SW változata a márka vadonatúj PEUGEOT SPORT ENGINEERED termékvonalának első modellje.