Kezdőlap Autók Autóvilág

Autóvilág

mini paddy hopkirk limitált kiadás

A 37-es rajtszám visszatér: íme a MINI Paddy Hopkirk Edition

A Minire jellemző vezetési élmény még 87 évesen is hatalmába keríti a legendás pilótát - Paddy Hopkirk bármikor képes farkasszemet nézni a kanyargós országutak kihívásaival.
új jaguar F-PACE

10 érdekesség a hibrid hajtással érkező új Jaguar F-Pace-ről

Határozott, új külső megjelenéssel és szépségesen megmunkált, vadonatúj belső térrel és hibrid hajtáslánccal érkezik az új Jaguar F-PACE.
csúcslimuzin a lexustól

Megújult a Lexus LS – ez a legfontosabb 5 dolog a luxuslimuzinról

Az új LS-ben teljesen automatikus parkolási rendszer épp úgy megtalálható, mint az okostelefon-integráció, az utasteret őedig a japán díszművesség ihlette.
seat leon 2020

10 érdekesség az új SEAT Leon-ról, amit elvittünk egy körre

Itt a SEAT Leon negyedik nemzedéke ötajtós és kombi változatban, amely új szintre lép a konnektivitás, a gazdaságosság, a dinamika és a biztonság terén.
lexus 2021 rc f fuji speedway

Csupán hatvan példány készül a Lexus utcai versenyautójából

A 2021-es modellévre komoly műszaki módosításokkal készül a Lexus RC F. A minden téren tovább finomított Fuji Speedway különkiadás hatvan példányban lesz elérhető.
DS 7 Crossback LOUVRE

A Louvre ihlette a DS 7 CROSSBACK gyönyörű limitált kiadását

A DS 7 CROSSBACK LOUVRE modell a múzeum jellegzetes stílusjegyeit viseli magán a motorháztetőn, a csomagtérajtón és az első ajtókon. Az utazási élmény igazi művészetté válik.
mercedes s osztály bmw 7

A BMW ezzel a szemtelen kisfilmmel gratulált az új Mercedes S-osztálynak

Szarkazmusból jeles! Az új Mercedes S-osztály bejelentését a BMW sem hagyhatta szó nélkül, ezért megrakadták az alkalmat, és trollkodtak egy jót.
3008 SUV peugeot

Modern lett és elegáns: itt az új Peugeot 3008 SUV

Az új Peugeot 3008 új dizájnja modernebb, elegánsabb korszakot jelez: megújult az orr-rész, új, LED-es hátsó fényszórókat és új karosszériaszíneket kapott.
vw busz

70 éves a legrégebbi, hivatalosan bejegyzett VW hippibusz

A legrégebbi, hivatalosan bejegyzett T1-es VW hippibusz immár a Volkswagen wolfsburgi múzeumának részét képezi. Ismerd meg Sofie kalandos történetét.
the little car company

Aston Martin DB5 Junior – A 14 millió forintos gyerekautó

Az Aston Martin a The Little Car Company-val közösen megalkotta a legendás James Bond-autó mini változatát, ez a DB5 Junior.