Rólunk

Kata és Zsuzsa – két nő, akik szeretnek és tudnak vezetni.

Régóta érdekelnek bennünket az autók – és nem csak a színük. Kíváncsiak vagyunk a legújabb modellekre, szívesen kipróbáljuk őket, és élvezzük a négy kerék adta szabadságot.

Azért született meg a Drive Me Baby női autós magazin, azaz a DMB, hogy átadjuk ezt a kíváncsiságot és lelkesedést Nektek is. Nőként, családanyaként – saját szempontjainkat szem előtt tartva – mutatjuk be Nektek az autósvilág újdonságait és segítünk eligazodni a trendek közt. Cikkeink és videóink közérthető stílusban készülnek, így azok számára is szerethető és érthető, akik nem járatosak a témában.

Olyan megközelítéssel állunk az autós tematikához, amivel eddig nem nagyon lehetett itthon találkozni. Színes, laza stílusú, elsősorban saját élményeken alapuló anyagaink azt bizonyítják, hogy lehet az autókról másképp is beszélni. És igen, nőként, sok újat tudunk hozzátenni.

A Drive Me Baby oldalán olvashattok továbbá utazásról, programokról, életmódtippekről, azaz mindenről, ami lendületet ad egy fantasztikus (autós) kalandhoz.

Csatlakozz Te is a DMB közösséghez!

Drive Me Baby_Zsuzsa
DMB – Zsuzsa
Drive Me Baby_Kata
DMB – Kata