Aktív

osztrák sípályák síelés

A koronavírus miatt új szabályok várhatók az osztrák sípályákon

Az új szabályok oka természetesen a pandémia, és az, hogy minél többen látogassanak az osztrák turizmus bevételét is nagyban meghatározó téli szezonban a sípályákra.
peugeot boxer magyar család utazás

Boxerrel a fél világ körül: egy magyar család különleges kalandjai

Winkler Gáborék bejárták Amerikát egy Peugeot Boxer segítségével; útjukat vulkán, zavargás, egy rejtélyes hibakód és persze a COVID tette még izgalmasabbá.
Qatar Airways budapest doha

További desztinációkkal bővül a Qatar Airways kínálata

Újabb afrikai úticéllal bűvül a Qatar Airways menetrendszerinti járatainak száma. Októbertől pedig ismét 90-nél is több desztinációval operálnak.
kéktúrázás napja

Októberben egy nap alatt bejárhatod a teljes Kéktúrát

70 túra, 70 helyszín, 1168 km, 31 550m szintemelkedés, 1 nap alatt. Ez a Kéktúrázás napja, amely egyben az ősz legnagyobb túraeseménye. Benne vagy?
martonvásár

Martonvásár: látogasd meg a kastélyt, ahol Beethoven szerelmes lett

A martonvásári Brunszvik-kastély nem csak gyönyörűségében magával ragadó, hanem történetében is. Most megtudhatod, miért érdemes felfedezned.
millenáris széllkapu

Budapest legmenőbb találkozóhelye lesz a most átadott Széllkapu

Panorámaliftekkel felszerelt függőkerttel nyílt meg a II. kerületi Széllkapu Park. Az új fővárosi zöldfelületen összesen 355 előnevelt fát telepítettek, létrehoztak egy 700 négyzetméteres, vízinövényeknek otthont adó tavat. Emellett kialakítottak egy új, 500 férőhelyes mélygarázst...
turista kirándulós alkalmazás

Budapest turista szemmel – Fedezd fel a főváros rejtett csodáit

Mi lenne, ha turista lennék a saját városomban? Cikkünkben megmutatjuk, milyen egy igazi budapesti belvárosi túra, amit egyszer neked is ki kell próbálnod.
balaton vízi baleset

Vízimentő válaszol: ezek a biztonságos strandolás aranyszabályai

Néhány a biztonságos starndolás alapszabályai közül: mértékkel napozzunk, mérjük fel saját képességeinket, s csak óvatosan a felfújható unikornisokkal.
Hol vagy Kajla

Fedezd fel Magyarországot Kajlával és gyűjtsd a kedvezményekre váltható pecséteket!

A Hol vagy, Kajla? középpontjában olyan tematikus tanösvények, körtúrák, családbarát kirándulóhelyek állnak, amik ideálisak a kisgyermekes családok részére.

Szingapúr, a fények városa – Utazási élménybeszámoló

Újabb bakancslistás desztináció! Folytatjuk virtuális barangolásainkat, amiben ezúttal Szingapúr városáról kaptok részletes utazási élménybeszámolót.