Aktív

11 élmény, amit igazán kár lenne kihagyni

10+1 kihagyhatatlan élmény, aminek muszáj szerepelnie a bakancslistádon

Egyáltalán nem meglepő, hogy a másfél év korlátozás után mindenki valami hatalmas élményre vágyik. Íme a top bakancslistás helyek listája a világ körül.
nápoly olaszország braille korlát

Nápolyban a látássérültek is élvezhetik a Vezúv gyönyörű látképét

A nápolyban található Braille-korlát egy híres olasz író szavaival írja le a környék gyönyörű látványát, amit így látássérültek is élvezhetnek.
musan víz alatti múzeum

Hátborzongató víz alatti szoborkiállítás nyílt Cipruson

A víz alatti múzeum olyan látványosság, amelynek szobrai úgy készültek, hogy kölcsönhatásba lépjenek környezetükkel és kiszámíthatatlan módon fejlődjenek.
kína kanton unesco világörökség

Gyönyörű helyszínekkel bővült a világörökség-lista. Mutatjuk mindet!

Az UNESCO VIlágörökség-listára többek között felkerült a madridi Prado múzeum és a Retiro park, több európai fürdőváros és a kínai Kanton városrész is.
Horvátország Dubrovnik beutazás határátlépés

Horvátország újra szigorít: Itt vannak az új belépési szabályok

Nincs könnyű dolguk a horvát tengerpartra készülőknek, ugyanis napról napra változnak a horvátországi beutazási szabályok. Újra kell a védettségi igazolás.
nyári úti célok last minute nyaralás nyár slágerei strandkiegészítők tengerpart nyaralás

Oltás nélkül is mehetünk Spanyolországba és Horvátországba

Védettségi igazolvány nélküli belépést biztosít a nyári időszakban Spanyolország és Horvátország. Ha el akarod kerülni a határmenti ellenőrzést, a két ország téged vár.
Napfürdő expresszvonat

A Balatonra zakatol az emeletes motorvonat, a Napfürdő expressz

600 ülőhellyel várja az üdülni vágyókat az emeletes vonat. A Balaton partjára közlekedő Napfürdő expresszvonat hétvégente indul útjára.
Hol vagy Kajla

Kajla-útlevéllel minden gyerek kedvezményesen utazhat a Balatonra

Indul a Hol vagy, Kajla? Augusztus 31-ig a Kajla-útlevél mellett a gyerekek ingyenesen utazhatnak a MÁV-START, a Volánbusz és a GYSEV belföldi járatain.
Málta

Csak téged vár Málta, a vízi és szárazföldi élvezetek fellegvára!

Kulináris élvezetek, végtelenbe nyúló öblök és megannyi természeti kincs. Ez Málta, a világ legkedveltebb szigetországa. Mutatjuk, mitől olyan különleges.
teljesítménytúra

7+1 tipp, amivel garantáltan sikeres lesz a teljesítménytúrád

Egy sikeres teljesítménytúra nem csupán a kitartásról szól. Számos tippet is érdemes észben tartani. Kirándulás előtt feltétlenül olvasd el anyagunkat.