Aktív

kajla ingyenes utazás

Kajla-útlevéllel az őszi szünetben is ingyenes az utazás

A népszerű Kajla-program keretén belül az idei őszi szünetben a vonatokon és volánbuszokon is biztosított minden gyerek számára az ingyenes utazás.
wizz air utazástervező

Interaktív utazástervező térképet indított a Wizz Air

A Wizz Air utazástervező térképe segít eligazodni abban, hogy mely úti célokban, milyen a Covid-19 miatt bevezett utazási korlátozsok vannak érvényben.
qatar airways ajándék repülőjegy

A Qatar Airways 21 000 darab ingyen repülőjegyet ajándékoz a tanároknak

A Pedagógusok világnapja alkalmából a Qatar Airways 21 ezer ajándék repülőjegyet oszt szét világszerte. Az ingyen jegyek online ingényelhetők.
bécs belvedere

Bécs – Mit tanulhatunk a világ egyik legélhetőbb városától?

Milyen az élet Bécsben a Covid-járvány alatt eszközölt szigorúbb biztonsági előírások mellett? Vajon az osztrák főváros is olyan kihalt, mint Budapest?
osztrák sípályák síelés

A koronavírus miatt új szabályok várhatók az osztrák sípályákon

Az új szabályok oka természetesen a pandémia, és az, hogy minél többen látogassanak az osztrák turizmus bevételét is nagyban meghatározó téli szezonban a sípályákra.
peugeot boxer magyar család utazás

Boxerrel a fél világ körül: egy magyar család különleges kalandjai

Winkler Gáborék bejárták Amerikát egy Peugeot Boxer segítségével; útjukat vulkán, zavargás, egy rejtélyes hibakód és persze a COVID tette még izgalmasabbá.
Qatar Airways budapest doha

További desztinációkkal bővül a Qatar Airways kínálata

Újabb afrikai úticéllal bűvül a Qatar Airways menetrendszerinti járatainak száma. Októbertől pedig ismét 90-nél is több desztinációval operálnak.
kéktúrázás napja

Októberben egy nap alatt bejárhatod a teljes Kéktúrát

70 túra, 70 helyszín, 1168 km, 31 550m szintemelkedés, 1 nap alatt. Ez a Kéktúrázás napja, amely egyben az ősz legnagyobb túraeseménye. Benne vagy?
martonvásár

Martonvásár: látogasd meg a kastélyt, ahol Beethoven szerelmes lett

A martonvásári Brunszvik-kastély nem csak gyönyörűségében magával ragadó, hanem történetében is. Most megtudhatod, miért érdemes felfedezned.
millenáris széllkapu

Budapest legmenőbb találkozóhelye lesz a most átadott Széllkapu

Panorámaliftekkel felszerelt függőkerttel nyílt meg a II. kerületi Széllkapu Park. Az új fővárosi zöldfelületen összesen 355 előnevelt fát telepítettek, létrehoztak egy 700 négyzetméteres, vízinövényeknek otthont adó tavat. Emellett kialakítottak egy új, 500 férőhelyes mélygarázst...