nyaralás
(Fotó: Freepik)

Hogyan lehet az idei nyaralásod végre olyan, amilyennek szeretnéd? Ez az egyszerű teszt segít megtudni, milyen nyaraló típus vagy, és még hasznos tippeket is kaphatsz a felejthetetlen élményekhez.

Most, hogy kezdetét vette a nyári utazások ideje, nem lepődünk meg azon, ha a Facebook, Instagram és Tiktok hamarosan egzotikus szigetté és azúrkék tengerré változik. Mráz Kata pszichológustól tudjuk, hogy a közösségi oldalak a legjobb és legszebb pillanatokat gyűjtik össze az ismerősök utazásairól: Ez az álomszerű kép a nyaralásról elvárásokat teremt, és amikor a saját élményeink nem érik el ezt a színvonalat, csalódottságot érzünk és másokhoz kezdjük hasonlítgatni magunkat.” Ha te is érezted már úgy, hogy ehhez képest a te nyaralásod nem is lehet tökéletes, olvass tovább.

#pontazénnyaralásom

A nyaralás nem a szállodai csillagok vagy a lájkok számától lehet csak emlékezetes, hanem attól, hogy úgy nyaralsz, ahogy szeretnél. Ehhez a legfontosabb összetevő te magad vagy: ha sikerül megfogalmaznod, mire vágysz igazán, akkor könnyű lesz olyan nyaralást szervezni, aminek minden percét magadénak érezheted, akár 3 napra, 3 hétre, belföldre vagy a tengerentúlra utazol.

Kezdd a nyaralást egy kis önismereti utazással!

Kattints a nyaralas.cherrisk.com weboldalra és töltsd ki azt a hat kérdésből álló tesztet, amelyből megtudhatod, milyen típusú nyaraló vagy. Legyen az tengerparti lazulás, múzeumi maraton, hegyi túrázás vagy végtelen bulitenger, a legtöbbet hozhatod ki a nyaralásodból azokkal az egyszerű, de üdítő ötletekkel, amelyeket egy tipplistában kapsz a teszt mellé.

szelfi nyaralás naplemente
fotó: Freepik/marymarkevich

Milyen típusú nyaralókkal találkozhatsz a teszt során?

A kulturális utazóval, aki számára a nyaralás egy igazi felfedezőút és általában a nevezetességek környékén találod meg. A hedonistával, aki képes egész nap a parton heverészni, de ha dőzsölésről van szó, arra soha nem sajnálja az energiát. A társasági utazóval, aki örömmel elegyedik szóba a helyiekkel, és azonnal megtalálja a legjobb bulikat. És persze a kalandorral, akinek a nyaralás nem csak pihenés, sokkal inkább egy igazi kaland, aminek minden percét ki szeretné használni.

milyen nyaraló típus vagy

Több típusban is magadra ismertél? Oszd meg az eredményed és nyerj értékes ajándékcsomagot, amiben mindent megtalálsz a saját fullos nyaralásodhoz! (A játékszabályzat ide kattintva olvasható.)

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •