Kezdőlap Autók DMB Kisokos

DMB Kisokos

közlekedési baleset

Személyi sérüléssel járó közlekedési baleset esetén mit követelhetünk?

Egy közlekedési baleset önmagában is rendkívül megrázó, vétlen félként azonban még szembe kell néznünk a kárrendezés nehézségeivel is.
autó kinyitása

Nem tudod kinyitni az autót? Ezek a leggyakoribb okok és megoldások

Ha már megtörtént a baj, több megoldás is van, amivel hosszabb-rövidebb idő alatt újra bejuthatunk az autóba, legjobb, ha az alábbi tanácsokkal elkerüljük az ilyen szituációkat.
autópálya-matrica pályamatrica

Elfelejtett autópálya-matrica? Ne ess pánikba, íme a tudnivalók!

Az autópálya-matrica vásárlása kimehet a fejünkből, de előfordulhat olyan is, hogy rossz rendszámra vagy rossz kategóriára váltjuk meg. Mi a teendő ezekben az esetekben?

6+1 dolog, amire egy nőnek szüksége lehet az autóban

Mindenkinek más meríti ki az autós alapfelszerelések fogalmát. Cikkünkből ötletet meríthetsz, mik legyenek azok a dolog, amik jól jönnek a kocsiban.
vezetés közben enni

Vezetés közben enni? Vigyázz, mert büntetés lehet a vége!

A volán mögötti étkezés évente hozzávetőlegesen ugyanannyi személysérüléses közúti balesetet okoz, mint a vezetés közbeni mobilozás.
agressziv vezetes

Agresszió az utakon: miért tolakodsz, villogsz, mutogatsz?

Erőszakos előzés és sávváltás, levillogás, nem-beengedés... Az agresszív vezetés általános jelenség, mindannyian találkozunk vele. Mi az ellenszere?
kutyás autó

Eláruljuk, melyik a tíz legjobb kutyabarát autó 2020-ban

Könnyen tisztítható kárpitok, alacsony csomagtérperem, hátsó légbeömlők - ezekkel mind rendelkeznie kell egy valamirevaló kutyás autónak.
gyorshajtás

Gyorshajtás: 5 tény, ami téged is óvatosságra inthet

Gyorshajtáskor le akarjuk rövidíteni a menetidőt, de sebességünk minden egyes km/h-val való növelése többletkockázat másokra és még a környezetre nézve is.
autósok és biciklisek úton

Autósok és biciklisek az utakon – íme, az együttélés szabályai

Szabálysértést követ el az az autós, aki egy sávos úton előz, de a követési távolság is fontos, ha autósok és biciklisek egymás mellett éléséről van szó.
családi autós kirándulások

Így teheted Covid-19-biztossá az autós kirándulásokat

Családi kiruccanác koronavírus idején? Lehetséges, viszont az autós kirándulások alkalmával most több szempontot kell figyelembe vennünk.