Kezdőlap Autók DMB Kisokos

DMB Kisokos

téli vezetés

Láss tisztán vezetés közben, erre figyelj ősszel és télen

A tisztánlátás vezetés közben alapszabály. Ősszel és télen pedig még a köddel, a korai sötétedéssel és a vakító napsugarakkal is számolni kell. 
Biztonsági öv

45 éve kötelező a biztonsági öv, mégsem egyértelmű a használata

Már 45 éve kötelező a biztonsági öv. Mutatjuk, miért fontos a használata és mivel trükköznek, akik ezt figyelmen kívül hagyják.
gumiabroncs csere

Minden, amit a téli gumicseréről tudnod kell egy helyen

Elérkezett a gumicsere szezon, légy felelős autós és cselekedj időben. Ne hagyd a gumicserét az utolsó pillanatra, amikor már leesett az első hó.
őszi vezetés csúszós utak

7 vezetési tipp a ködös, esős és nyálkás őszi időjáráshoz

Az őszi autózás számos kihívást tartogat, mivel utakra hullott levelekkel, hidegebb időjárással, esővel és hosszabb sötétséggel kell szembenéznünk. Tippek következnek a balesetmentes közlekedésért!
autóvásárlás hitel használt autó árak

Kiderítettük, miért szálltak el ennyire a használt autó árak

Ugrásszerűen megnőtt a kereslet, és mivel egyre kevesebb autó maradt a kereskedéseknél, így robbanásszerűen nőtt a megmaradt használt autók ára.
aquaplaning

Esős időben a legnagyobb ellenséged az aquaplaning. Te tudod, mit tehetsz ellene?

Az aquaplaning esős időben, vizes útburkolaton, nagy sebességnél, vagy a nem megfelelő mélységgel rendelkező abroncsok használatakor következik be.
női sofőr női vezető

Mi értelme van a KRESZ-nek, ha csak iránymutatóként tekintünk rá?

Ahogy nő az autók mennyisége, úgy emelkedik a közúti balesetek száma is. Cikkünkben mutatjuk, hogyan vélekednek a magyar közúti helyzetről az autósok.
hallásromlás közlekedés

Ezzel a megoldással a nagyothallók is biztonsággal közlekedhetnek

A hallásromlás általában lassan és fokozatosan jelentkezik, így egy megszokott állapottá válik. Pedig a modern készülékek már minden igényt kiszolgálnak.
másfél méter kampány

Kötelező lesz 1,5 méter távolságot tartania az autósoknak a biciklisektől

Cikkünkben a jópofa reklámfilmek mellett megtudhatod, mi az a „Tarts 1,5 méter oldaltávolságot!” kampány, ami hamarosan a KRESZ-be is bekerül.
vadveszély jelzőtábla vadgázolás

Így kerüld el az őszi vadbalesetet és a vele járó rendőrségi feljelentést

Szarvasbőgés idején – nyár végétől szeptember végéig – jelentősen megnő a vadbalesetek száma. Ezeket kell tudnod arra az esetre, ha megtörténik a baj.