Kezdőlap Autók DMB Kisokos

DMB Kisokos

bringaszállítás autóval

Kerékpárszállítás autóval: hogyan rögzítsük a biciklit a kocsin?

Tetőn vigyük a bringát, vagy hátra szereljük fel? Melyik a kényelmesebb, melyik az olcsóbb és hogyan kell ezeket rögzíteni? Íme, a fontosabb infók!
vezetes papucsban

Vezetés papucsban és fürdőruhában? Eszedbe ne jusson!

Nyáron a hosszabb utazások mellett néha csak néhány percre ugrunk be az autóba, ez azonban nem jelenti azt, hogy felrúghatjuk a közlekedési szabályokat.
gyerekules gyermekbiztonsag

Tudtad, hogy az autós gyerekülésnek is van lejárati dátuma?

Sokan nem tudják pedig az autós gyerekülés is elveszítheti a szavatosságát. Mikor és miért érdemes lecserélni a gyereküléseket?
nyaralás autóval teendők

5+1 feladat, amit neked is el kell végezned az autós nyaralás előtt

Érdemes szisztematikusan átvizsgálni az autó műszaki állapotát, a legtöbb dolgot magunk is ellenőrizhetjük, komolyabb probléma esetén kell csak szerelőhöz fordulni.
bringaszállitás autóval

Eláruljuk, mennyivel nőhet a fogyasztás kerékpárszállításnál

Mivel viszonylag kevesen szeretik teljesen szétszedni a bringákat, hogy a kocsiban elférjenek a család mellett, marad a tetőre, vagy az autó hátuljára szerelhető megoldás.
taxi taxisofőrök

7 dolog, ami őrületbe kergeti a taxisofőröket

Politikának, gyorséttermi ételnek, hangoskodásnak nincs helye a taxiban. Cikkünkben mutatjuk, melyek még a taxis etikett íratlan szabályai.
nyari gumi autora

Még nem került fel az autódra a nyári gumi? Ne halogasd tovább!

Itt az idő lecserélni a téli abroncsot, hogy nyári gumi kerülhessen az autóra. De mi van akkor, ha új szettre van szükségünk? Segítünk a választásban.
nincs több félsz a vezetéstől

Félsz a vezetéstől? 5+1 tippünk segít, hogy legyőzd a félelmedet!

Végre megvan a jogsi, irány a nagyvilág! Extázis helyett viszont elönt a pánik? Semmi gond, mutatjuk mit tehetsz ellene!
gyermekülések

2020-as ADAC gyerekülés-teszt: a vizsgált ülések nagy része megfelelt

Nagycsaládosok figyelem, íme az idei év ADAC gyerekülés-teszt eredményei. A megvizsgált 26 autós gyermekülésből egyik sem kapott kifogásolható értékelést.
Vogel Adrienn tanácsai

Sokat állt az autó? Vogel Adrienn elárulja, mire figyelj, mielőtt útnak indulsz

Ha sokat állt az autó, az gondot okozhat az akkumulátorban, az abroncsokban, ám az alábbi tanácsok segítenek, hogy az újraindulás rendben menjen.
Something is wrong.
Instagram token error.