Kezdőlap Autók DMB Kisokos

DMB Kisokos

téli nyári gumicsere

Nehogy lekéss róla! Már most gondolj a téli gumicserére!

A Hankook Winter ICept RS2 a téli szezon egyik nagy kedvence, és nemcsak minősége, hanem árkategóriája miatt is. Mutatjuk, mit tud!
fékbetétek cseréje

Életet menthet a fékbetétek cseréje!

Sokan nem tuják, mikor esedékes a fékbetétek cseréje, amit valójában otthon is elvégezhetnek. Mutatjuk, mire figyelj az életmentő alkatrésszel kapcsolatban!
magassarkuban vezetni kihivas

Magassarkúban vezetni: neked sikerül vagy inkább meg sem próbálod?

Van, akinek egyáltalán nem okoz gondot, sőt imád magassarkúban vezetni, más el se tudja képzelni. Szabad egyáltalán magassarkúban a volán mögé ülni? Utánajártunk a dolognak.
ablaktörlőcsere szükséges

Ablaktörlőcsere – Mikor kell újat venni? Mutatjuk!

Az autó ablaktörlője az egyik leggyakrabban cserélendő alkatrész. Ennek ellenére kevesen tudják, mikor érdemes újat vásárolni. Pedig egyértelmű jelei vannak, amikor bizony nem várhat tovább a csere.
autós nyaralás családdal

Itt a lista! Ezek nélkül el se indulj az autós vakációra!

A hosszú, akár egész napos út alatt nemcsak az enni- és innivalóról, hanem a család kényelméről és biztonságáról is gondoskodni kell.
Nyakfájás

8 tipp és egy tornagyakorlat a sok vezetés miatti hátfájás ellen

Nyak-, derék- és hátfájás három olyan panasz, amivel sokat szembesülnek azok, akik sok időt töltenek autóban. Mutatjuk, mindez hogyan előzhető meg.
ssangyong tivoli kormány

Így nem lesz baktériumtelep az autó kormánya

Az autó kormánya takarítás szempontjából a belső tér kritikus pontja. Ezt követik a kapcsolók és a kapaszkodók. Mutatjuk, hogy tisztítsd őket!
elromlott a legkondi

Elromlott a légkondi? Menj szervizbe!

Persze hogy a kánikulában szembesülsz azzal, hogy elromlott a légkondi. Mondjuk, mit csinálj, hogy ne legyen még nagyobb a baj.
kutya kanikulaban

Így védd a kutyádat a kánikula ellen

Alapszabály, hogy a kutyát nem hagyjuk az autóban, mert a melegben ő is hőgutát kaphat.
rendőr igazoltatás nő autó női vezető

8 veszélyes dolog, amit valószínűleg te is csinálsz vezetés közben

Ártalmatlannak tűnő berögződések, sokat emlegetett, ám mégsem betartott előírások, no, meg olyan magától értendően veszélyes dolgok, amiket mégis csinálunk, de miért? Amikor pontosan tudjuk, hogy potenciálisan balesetveszélyesek. Íme néhány veszélyes dolog, amiket valószínűleg te...