Kezdőlap Autók DMB Kisokos

DMB Kisokos

magassarkuban vezetni kihivas

Magassarkúban vezetni: neked sikerül vagy inkább meg sem próbálod?

Van, akinek egyáltalán nem okoz gondot, sőt imád magassarkúban vezetni, más el se tudja képzelni. Szabad egyáltalán magassarkúban a volán mögé ülni? Utánajártunk a dolognak.
tankolás benzinkút benzin dízel prémium üzemanyag

5 tipp a pénztárcabarát nyári vezetéshez

A nyári vezetés során is érdemes odafigyelni a részletekre. A pénztárca- és környezetbarát tippjeinkkel sokat spórolhatunk nyaraláskor.
női sofőr női vezető

7 rossz vezetési szokás, amivel tönkreteheted az autót

Állandó fékezés lejtőn, hideg motorral indulás, sebességváltón a kéz pihentetése - lehet, hogy kényelmesnek tűnnek, de árthatnak az autónak.
mini countryman nőz tulajdonos és vezető

Ezt a hét dolgot ellenőriztesd az autódon tavasszal, ha még nem tetted

A tavaszi autóellenőrzés nagyon fontos a biztonságos közelekdés szempontjából.. Összegyűjtöttük, mit érdemes leellenőriztetnünk az autónkban!
dugo az autopalyan

Miért alakul ki dugó az autópályán, ha látszólag nincs semmi oka?

A jelenséget fantomdugónak nevezik, és egyszerűbb a magyarázata, mint gondolnánk. 
Auto klima

Elromlott a légkondi? Irány a szerviz!

Persze hogy a kánikulában szembesülsz azzal, hogy elromlott a légkondi. Mondjuk, mit csinálj, hogy ne legyen még nagyobb a baj.

Csalogató napfény, tavasz, szabadság – Biztonságos autózás

Ahogy emelkedik a hőmérséklet, a természettel együtt mi is éledezünk. A napsugarak csalogató fénye egyre többünket csábít az utakra. Induláskor téli sapka és kesztyű helyett a napszemüvegért nyúlunk és kilépünk az ajtón. De vajon az autónkat is felkészítettük a tavaszra?

A jövő autójavítása: a legújabb tech trendek az autódiagnosztikai műszerek világában

A modern autók egyre bonyolultabb rendszereihez igazodva a szakembereknek új, modern eszközökre van szükségük, hogy hatékonyabban és gyorsabban végezhessék a diagnosztikai munkát.
használt autó vásárlás

3 millió forint a lélektani határ használtautó vásárlása esetén?

Egy hazai kutatásban megkérdezett magyar háztartások nagyobb hányadában egy darab 16 éves (vagy még annál is öregebb), belföldön, használtan, 1 és 3 millió forint között vásárolt benzines gépjármű található.
autó eladás kereskedő

Így válaszd ki a legjobb autókereskedést! Tippek és tanácsok

A megbízható autókereskedés kiválasztása az egyik legfontosabb lépés az autóvásárlási folyamatban. Szánj rá időt és energiát!