Videó

győrfi pálvideo

Túszul ejtette Győrfi Pált a Valami Amerika maffiózója

Túszejtés, kommandósok és egy defibrillátor. Baláék visszatértek, és Győrfi Pál segítségével megmutatják, hogyan kell használni ezt az életmentő készüléket. A Valami Amerika szereplői ezúttal is a tőlük megszokott lazasággal és poénokkal segítenek nekünk az...
skeemers fairladyvideo

Ferenczi Szoni, a skeemers énekese egy oldtimerrel lép le az esküvőjéről

Öt év után végre elkészült a tökéletes videóklip a skeemers Fairlady című dalához, amelyben egy igazi Datsun Fairlady kapta a főszerepet.
renault emblémája női intim testrész hasonlóság

Videó bizonyítja, hogy a Renault emblémája egy női intim testrészre hasonlít

Ugye te is gondoltál már arra, hogy a Renault emblémája olyan, mint egy női nemi szerv? Nézd meg ezt a kis videót, és többé nem fogsz kételkedni benne!
bicikli gyerek kisfiú

A szomszéd, aki versenypályát rajzolt a háza előtt bicikliző kisfiúnak

Ilyen egy jó szomszéd! Az éjszaka leple alatt versenypályát rajzolt autóbeállójára egy biciklis kisfiú legnagyobb örömére.
tesla cybertruck cyberquadvideo

Így kell házilag Tesla Cyberquadot építeni – VIDEÓ

Egy lelkes Tesla-rajongó nem bírt várni a Cyberquad megjelenéséig, így elhatározta, hogy csinál egyet házilag. A végeredmény elég megnyerő lett.
ford robotkutyavideo

Ez már a jövő! Robotkutyák ellenőrzik a termelést a Ford-gyárban

A Ford robotkutyák segítségével teszi költséghatékonyabbá és gyorsabbá az autók gyártását. Cikkünkből megismerheted Fluffy-t és Spotot.
piros ferrari monaco claude lelouchvideo

Charles Leclerc és Albert herceg együtt száguldoznak a Ferrari kisfilmjében

A Forma 1-es pilóta Monaco üres utcáin egy Ferrarival viszi el egy körre a városállam hercegét A nagy randevú című rövidfilmben.
batmobil batman képregény

Dokumentumfilm készült a legmenőbb Batmobile-okról – VIDEÓ!

Ingyenes dokumentumfilm mutatja be a Batman filmekből ismert Batmobile-ok kulisszatitkait, a '60-as évektől az új, jövőre bemutatásra kerülő Batman-filmig.
szadai szafari park autóvalvideo

Szadai szafari park: nézd meg a parkban készült videónkat!

Ha nem tör ki idén a koronavírus-járvány, talán sosem született volna meg a szadai szafari park ötlete. Erre most tényleg azt mondhatjuk, hogy minden rosszban van valami jó!Mert a szadai szafari park valóban egy...
filmes autók mercedes benz autós üldözés

10 film, amelyek a legjobb Mercedes-Benz jeleneteket szállították

A hollywoodi filmek egyik alapja a menő verdák. A legjobb filmes autók között előkelő helyet foglalnak el a Mercedes-Benz modellek, ezeket mutatjuk most be.