kávé világnapja koffein

Ma van a kávé világnapja – 5 érdekesség, amit nem tudtál a kávéról

Meghosszabbíthatja az életedet, boldogabbá tesz, a hajadra is kenheted, de még a falra is akaszthatod! Ez bizony mind a kávé ismérve, aminek a világnapját ma ünneplik.
túl sok cukor cukorbevitel

Mi történik a szervezetünkkel, ha túl sok cukrot fogyasztunk?

A túl sok cukor fogysztásáról mindenki tudja, hogy nem ajánlott. De azt tudjuk-e, hogy mit okoz a túlzott cukorbevitel a szervezetünkben? Elmondjuk.
ZX8000 cipő

Adidas Originals X LEGO: Itt a különleges ZX8000 modell!

Az adidas Originals és a LEGO összefogott, hogy játékosságot vigyenek a ZX8000 cipő megjelenésébe - a modell már kapható!
magyar szinglik párkapcsolat

Szinglitérkép mutatja be a magyarországi szinglihelyzetet

Elkészült az első szinglitérkép, amely átfogó képet alkot a magyar szinglik helyzetéről. Meglepő eredmények születtek, mutatjuk.
kerékpározó nő bringázási szokások

Így bringázik a magyar: A kerékpár kelendőbb, mint a szájmaszk

Bringás szokások témakörben készült felmérés, és kiderült: átlagosan 52 000 ft-os biciklink van, szeretjük a személyes vásárlást, kedvenc a mountain bike.
rolling stones bolt

Örülhetnek a rajongók: megnyílt az első Rolling Stones bolt

Az RS No 9 elnevezésű londoni üzletben a rockbanda rajongói mindenféle merchandising terméket - ruhákat, kiegészítőket - vehetnek.
Shinri Tezuka takumi mester

Mi a közös egy luxusautóban és egy nyalókában? A takumi mester!

Takumi mester nem csak az autógyártás valamely részterületén lehet valaki: egy séfből, vagy épp cukrászból is takumi mester születhet saját szakterületén.

Fő a kreativitás: így fejlesszük a gyerek vizuális memóriáját

A készségfejlesztő játékok egészen fiatal kortól ajánlottak, cikkünkben olyan gyakorlatokat találsz, amivel kis gyereked vizuális memóriáját fejlesztheted.
egy csepp figyelem alapítvány kampánya

Sztárok kampányolnak a fiatalok egészséges életmódjáért

Az Egy Csepp Figyelem Alapítvány kezdeményezések célja átfogó ismeretek közvetítése az egészséges életmód, a sport és a táplálkozás szerepéről.
közlekedési szokásos koronavírus

Közlekedési szokások a jövőben: messze még a repülő autók kora

A pandémia előtt tömegközlekedéssel, most autóval indulunk útnak, és nem várunk radikális változást a következő 20 évben a közlekedési szokások terén.