Balaton

Kortárs grafikusok képeslapjain a Balaton lenyűgöző világa! Íme az alkotások

Elképesztő képeslapok születtek, hogy milyen élményeket rejt magában a magyar tenger, a Balaton. A művészi alkotásokat mi is megmutatjuk!
Allergia

5 tipp, amivel leküzdheted az idei allergiaszezon kínzó időszakát

A te életedet is megkeseríti a nyári időszakban a pollen és az allergia? Akkor ne hagyd ki 5 tippünket, amelyek segítenek gyógyszer nélkül átvészelni a nyarat.
magyar pavilon

A Magyar Pavilon lesz a Dubaji Világkiállítás legizgalmasabb épülete

A Makovecz-stílusú Magyar Pavilon az ország egyedülálló vízkészletét, gyógy- és termálvizeit, azok jótékony egészségügyi hatásait mutatja be.
westend tetőkert street workout kültéri kondigépek

A város felett nyílt meg Budapest legújabb kültéri kondiparkja

Kültéri kondigépek szerelmesei figyelem: A Westend tetőteraszán, magasan a város felett zöld környezetben nyílt meg Budapest legújabb street workout parkja.
Edzésprogram

3 videós edzésprogram, amellyel gyorsan formába hozhatod magad

Hamarosan itt van az idei beach body szezon. Ha te sem tudod milyen otthoni edzésprogram a legmegfelelőbb számodra, mostani cikkünket neked ajánljuk!
tánc várakozás közben piros lámpa előtt

Elképesztő, amit az anyósülésen ülő srác művel a piros lámpánál! – VIDEÓ

Ahogyan ez a fiú múlatja az időt a piros lámpa előtt várakozva, az valami egészen elképesztő. Ha te is kíváncsi vagy, mit csinált, nézd meg a videót!
immunrendszer erősítés

Covid-fertőzés utáni immunrendszer erősítés! Mutatjuk, hogyan fogj hozzá

Ha te is átestél a Covid-fertőzésen, akkor biztosan tudod, milyen fontos az immunrendszer erősítés elkezdése. Cikkünkben most ebben segítünk!
Lego buszmegálló

Ilyet még nem láttál! Lego buszmegálló épült Budapesten

Nem csupán a betegeket, de az erre tévedő járókelőket is felvidítja a Lego buszmegálló. A helyi látványosság hétvégén több tucat embert magához vonzott.
Spa üveg

Négy, kézzel készített Anyák napi ajándék, amihez csak egy üveg kell!

Kézzel készített Anyák napi ajándék ötletet keresel? Akkor már meg is találtad. Cikkünkben most kifejezetten egyedi ötleteket gyűjtöttünk össze.
női autóvezető maszkban

A járvány az autóvezetési szokásainkat is megváltoztatta. A tiedet is?

Annyi mindent átformált már a koronavírus, hogy követni is nehéz. De mi a helyzet az autóvezetési szokások berögződésével? Erre is hatással volt a járvány?