nordic walking

Ennél jobb zsírégető testmozgás nincs, ráadásul még szórakoztató is

A nordik walking bár lényegében csak gyaloglás, a botok használatával a karok is aktívan részt vesznek a testmozgásban, így nagyobb a zsírégetés is.
gyógyszertár gyógyszer házhoz szállítás

Elindult a foodpanda – Mostantól a gyógyszert is házhoz rendelheted

A foodpanda gyógyszer-házhozszállítás szolgáltatása októberben indul először Budapesten majd egyre több nagyvárosban, ráadásul ingyen szállítással.
happy meal

Hamarosan búcsút inthetünk a Happy Meal menüknek

A McDonald's a fenntarthatóság jegyében a jövőben műanyag helyett kartonpapírból gyártja majd a Happy Meal menük mellé adott ajándéktárgyakat.
horrorfilmek halloween legfélelmetesebb horrorfilmek

Mutatjuk, hogyan lehet pénzt keresni horrorfilmek nézésével

A FinanceBuzz egy szerencsés horrorrajongónak most 1300 dollárt hajlandó fizetni a legijesztőbb horrorfilmek megnézéséért.
foodpanda

Egy korszak vége: Viszlát NetPincér, helló foodpanda!

A NetPincér névváltoztatása nem változtat a jól bevált recepten: a foodpanda is 30 percen belül szállít szinte bármit, amire a vásárlónak szüksége van.
magyar nők szex

Kiderült, heti hány szextől lesznek boldogak a magyar nők

Kiderült, hogy a magyar nők életében mennyire fontos a szex: házasok ritkábban szexelnek, de a 30-asoknak van a legrendszeresebb nemi életük.
filmes autók autós filmek mercedes benz autós üldözés

A legjobb autós akciófilmek, ha már az összes Halálos iramban részt láttad

Cikkünkben olyan autós filmek kerülnek terítékre, amik a Halálos iramban filmekkel ellentétben megmaradtak a realitás talaján.
2021 rolls royce ghost

Féláron a tiéd lehet egy Rolls-Royce, ha nem bánod, hogy az előző tulaj bűnöző...

Hihetetlen népszerűségnek örvend Kínában az a bírósági árverés, amelyen fehérgallérps bűnözők luxus vagyontárgyaihoz lehet potom áron hozzájutni.
home office

Egyre többen dolgozunk otthonról, de ennek megvannak a hátulütői is

A home office-ban dolgozók aránya a pandémia alatt közel kétszeres növekedést ért el a két évvel ezelőtti szinthez képest. De mi a helyzet a biztonsággal?
lego supra

Egy Toyota Supra, ami a 30 km/h-t se hozza, mégis mindenki akarja

A Toyota a Supra 35. születésnapjára számos meglepetéssel készült a rajongók számára. A leglátványosabb minden bizonnyal az az életnagyságú LEGO GR Supra.