Aktuális

A 2024-es év legtrendibb szandáljai – bemutatjuk a legjobb modelleket

A 2024-es nyár közeledtével a divatkedvelők ismét izgatottan várják, melyek lesznek az év meghatározó trendjei a szandálok terén. Idén különösen a kényelem és az elegancia kerül előtérbe, olyan modellekkel, amelyek nemcsak a szemnek, de a lábnak is örömet szereznek. A CCC kínálatában a legújabb divatirányzatoknak megfelelően különféle stílusokban és anyagokban kapható szandálok tükrözik az idei trendek sokszínűségét és dinamizmusát. Találd meg te is a saját stílusodnak leginkább megfelelő párt!
forma 1 f1 las vegas nagydíj

Az F1 visszatér a bűn városába: 2023-tól jön a Las Vegas-i Nagydíj!

2023-ban bemutatkozik a Forma–1 programjának – Austin és Miami mellett – harmadik amerikai helyszíne: jön a Las Vegas-i Nagydíj!
hornbach

Fellázadnak a kerti növények a német Hornbach reklámjában

A Hornbach német barkácsáruház legújabb reklámjában megismerhetjük az elhanyagolt kertből elszabaduló fa- és bokorbandát, amik megunták hányatott sorsukat.
sisi sorozat 2022 rtl klub

Új Sisi-sorozat érkezik húsvétkor az RTL Klubra

Április 17-én és 18-án az RTL Klubon látható majd a hatrészes Sisi, az Erzsébet királyné, azaz Sisi életéről szóló vadonatúj történelmi sorozat.
streamingszolgáltató arany málna tv2 play prémium skyshowtime

Bruce Willis saját kategóriát kapott az Arany Málna-díjátadón

Bruce Willist idén egy különleges Arany Málna-díjjal is meglepték, a színész ugyanis saját kategóriát kapott, amit mostantól minden évben kiosztanak neki.
martin parr fotófesztivál

Martin Parr tárlatával nyílt meg a Budapest FotóFesztivál

A Műcsarnok két termében megrendezett, június 26-ig látható kiállítás Martin Parr népszerű tengeri fürdőhelyeken tett megfigyeléseiből válogat.
várkonyi andrea tv2 neked énekelek stohl andrás

Mostmár biztos, hogy Várkonyi Andrea visszatér a TV2-re

Április 9-én ismét jelentkezik a TV2-n a CSR Hungary-díjas Neked énekelek, melynek műsorvezetői idén is Várkonyi Andrea és Stohl András lesznek.
televíziós újságírók díja

Televíziós Újságírók Díja: Ez lett az év nagyszabású showműsora

A Televíziós Újságírók Díja története kilenc évre tekint vissza, idén összesen tizenhárom kategóriában hirdettek győztest.

Mucsi Zoltán lesz a TV2 új sorozatának főszereplője

Dupla résszel indul április 10-én, a jövő hét utáni vasárnap este 20:30-tól a TV2 új vígjátéksorozata, a Pepe, melynek középpontjában egy pecsenyéző lesz.
ukrány menekült kislány jégvarázs

Stadionban lépett fel az ukrán kislány, aki korábban egy óvóhelyen énekelte a Jégvarázst

Amelia, az ukrán menekült kislány néhány hete egy kijevi óvóhelyen énekelte a Jégvarázs című Disney-rajzfilm egyik betétdalát.