kontaktkutató alkalmazás

VírusRadar néven már elérhető a magyar kontaktkövető app

Okostelefonos alkalmazással fékezhetjük meg a Covid-járvány terjedését. Töltsd le a VírusRadar nevű appot, hogy tudd, mikor voltál fertőzött közelében.
ZX8000 cipő

Adidas Originals X LEGO: Itt a különleges ZX8000 modell!

Az adidas Originals és a LEGO összefogott, hogy játékosságot vigyenek a ZX8000 cipő megjelenésébe - a modell már kapható!
érintésmentes okos étlap

Érintésmentes étlappal rukkolt elő egy magyar startup

Szuper megoldás az éttermek biztonságának növelésére: érintésmentes étlap bevezetésével a vendégek saját telefonjukon válaszhatnak, és rendelhetnek ételt.
horvátország google

Irány Horvátország a Google Arts & Culture segítségével!

A Google Arts & Culture most lehetővé teszi Horvátország hagyományainak, ünnepeinek, kézművességének megismerését az országhatár átlépése nélkül.
rakott ételek tortilla guacamole

Rakott ételek azokra a napokra, amikor nincs kedved főzőcskézni

A rakott ételek műfaja igazán hálás, hiszen csak összeállítjuk, rétegezzük a tepsibe, és már dobhatjuk is be a sütőbe. Mutatjuk a 3 aktuális kedvencet.
nyitott főzdék napja sörkóstolás

Jön a Nyitott Főzdék Napja, ahol minden a sörről szól majd

A Nyitott Főzdék Napja programjai ingyenesek lesznek, sörkóstolókkal, vezetett főzdetúrákkal, gasztronómiai produkciókkal készülnek a szervezők.
kis balaton keszthely

Megnyílt és téged is vár a Kis-Balaton Látogatóközpont

Szerdától látogatható a Balaton-felvidéki Nemzeti Park Igazgatóság legújabb ökoturisztikai létesítménye, a fenékpusztai Kis-Balaton Látogatóközpont.
unicef pop-up store

Programajánló: jótékonysági gardróbvásár Mihalik Enikővel!

Az október 9-én nyíló, háromnapos UNICEF Pop-Up Store ezúttal is márkás ruhadarabokkal, rendkívül kedvező áron várja az érdeklődőket. A befolyt teljes összeget a rászoruló lánygyermekek életének jobbá tételére fordítják. 
magyar szinglik párkapcsolat

Szinglitérkép mutatja be a magyarországi szinglihelyzetet

Elkészült az első szinglitérkép, amely átfogó képet alkot a magyar szinglik helyzetéről. Meglepő eredmények születtek, mutatjuk.
román csarnok

Ismét látogatható a híres Román Csarnok a Szépművészetiben

Csaknem három hónap zárva tartás után most hétvégétől újra nyitva a Román Csarnok, a Szépművészeti Múzeum nevezetes terme.