online bántalmazás

Kiber KRESZ segít a szülőknek felismerni az online bántalmazás jeleit

Az online bántalmazások, a cyberbullying visszaszorítása érdekében ad gyakorlati tippeket szülőknek és felnőtteknek az UNICEF Magyarország webinar-sorozata,
elon musk

Elon Musk újabb őrült húzása: jön a Tesla sör

Bármennyire is furcsán hangzik, nem a Tesla sör lesz az első alkoholos itala Elon Musknak. Korábban egyedi üveges tequilával lepte meg a világot.
Giacomo Sagripanti

Világhírű fiatal karmester, Giacomo Sagripanti vezényli a Nemzeti Filharmonikusokat

Éld át te is Verdi Requiemjét a Nemzeti Filharmonikusok és kiváló magyar szólisták előadásában, akiket Giacomo Sagripanti ifjú karmester vezényel.
Hal a tortan_logo

Hamarosan indul a Hal a tortán, már az is kiderült, hol nézheted majd

Új háziasszonnyal, új szereplőkkel, új csatornán visszatér a képernyőre a Hal a tortán gasztroreality. Mutatjuk, hova kapcsolj két hét múlva.
Palik László

Kiderült, hogy Palik László miért mondott fel a TV2-nél

Palik László három év után távozik a TV2-től, állítólag azért, mert több olyan döntést is hozott, amely feszültséget keltett az Exatlon stábjában.
vince díj magyarország legjobb bora

Szavazz, hogy melyik legyen Magyarország legjobb bora, és nyerj borválogatást

Vince díj 2021: Itt a lehetőség, hogy szavazatoddal hozzájárulj a borkészítők és vendéglátásban dolgozók munkájának elismeréséhez.
joshi bharat kelemen beatrix

Mészáros Lőrinc volt feleségével költözött össze Joshi Bharat

Pár héttel azután, hogy bejelentette, feleségével válnak, Joshi Bharat máris újra szerelmes, Kelemen Beatrixszal közös munkahelyükön jöttek össze.
Csobot Adél

Csobot Adél teljesen kiakadt Gáspár Lacira, mutatjuk, mi történt

Csobot Adél és Gáspár Laci vitáiról szólt a szombat esti X-Faktor. A műsor végén Csobot Adél már a könnyeivel küszködött.
tv2 tóth andi dancing with the stars andrei Mangra

Tóth Andi drámai bécsi keringőjétől mindenki elsírta magát

Tóth Andi és Andrei Mangra olyan bécsi keringőt adtak elő, amely megelevenítette Andi nehéz gyermekkorának meghatározó momentumait.
Csontos Karina

A TV2 fiatal tehetsége a pénteki tragikus autóbaleset egyik áldozata

A TV2 fiatal felfedezettje is abban a Renaultban utazott, ami belerohant egy autómentőbe. Tóth Gabi is gyászolja a balesetben elhunyt fiatal tehetséget.