logiscool mesterséges intelligencia

Gyerekjáték az AI? Legyen élmény és játék a mesterséges intelligencia!

A Logiscool megtanítja a gyerekeket gondolkodni, növeli kreativitásukat, koncentrációjukat, és önbizalmukat, így aktív, kritikusan gondolkodó alkotókká válnak majd.
Fiatal pár lakásfelújítás

Bau Budapest Expo: Az ötlettől a megvalósításig segíti az építkezőket és lakásfelújítókat

Szeptember 15-én érkezik az ősz egyik legjobban várt eseménye, a II. Bau Budapest Expo építési és lakásfelújítási szakvásár a Vasúttörténeti Parkban.
Spirit plasztikai sebészet

Mitől olyan népszerűek a plasztikai beavatkozások?

Vajon lehetséges, hogy egyszerre szeresd magad, miközben esztétikai kezeléseket, illetve plasztikai beavatkozásokat tervezel? Cikkünkben ennek jártunk utána.
absolut sport izotóniás ital

Ezért keresd a magyar gyártású Absolute Live izotóniás italt

Aki rendszeresen sportol, tudja, mennyit jelentenek az ételekben és italokban található különböző értékes anyagok – hiszen nagyban segíthetnek elérni a kitűzött célokat.
ToTu tejmentes latte

Egy tejmentes latte az éber vezetéshez?

Néha te is úgy érzed, hogy mielőtt beülsz a volán mögé, szükséged lenne egy kis koffeinre? De nem iszol tejet? Akkor a tejmentes latte éppen neked való!
zöld hidrogén a közlekedésben

A zöld hidrogén forradalma: 2050-re karbonsemleges lehet a világ

A világgazdaság zöld hidrogénre való áttéréséről, a legújabb hidrogénalapú innovációkról, valamint Magyarország Nemzeti Hidrogénstratégiájáról és más témákról beszélgetnek a Bosch Magyarország Podcast legfrissebb adásának szakértő vendégei.
használt okostelefon a Rejoy.hu-n

Használt okostelefon megbízható forrásból, ezért válaszd a Rejoy.hu-t!

A megbízható, egyszerű és gyors online piactéren az egyszerűbb modellektől a legújabb, csúcskategóriás készülékekig válogathatsz.
parkolás parkolóházban

A köztéri parkolás drágulása magával húzta a parkolóházak árát is

A parkolóházak a tavaly szeptemberben bevezetett közteres változtatás nyomán szintén emelték áraikat. Mutatjuk, hogy mire számíthatunk idén!
százszorszép bonbonos doboz

Bonbonos doboz vagy műtárgy? A Százszorszép története

A jellegzetes, virágmintás Százszorszép bonbonosdoboz minden családban régi emlékeket idéz fel. Az ikonikus doboz most ismét régi pompájában született újjá.
magassarkú szandál

Milyen a jó magassarkú szandál? Csinos, szexi és kényelmes!

A magassarkú szandálok között is rengetegféle kivitel akad. Melyek azok, amelyek kiemelkedően csinosak az idei szezonban, és hogyan válasszunk jól? Mutatjuk!