Gucci haz - villa

Egy éjszakára akár te is beköltözhetsz a Gucci házba a Comói-tó partján

Tarol a mozikban A Gucci ház"című film. A film helyszínét adó ikonikus comói villa 2022 márciusában egy éjszakára Airbnb-vé alakul.
szex és new york lakás

Hétezer forintért most bárki Carrie Bradshaw bőrébe bújhat

A Szex és New York Airbnb lakás a sorozat folytatását hivatott promótálni. A vendégeket divatfotózás és Cosmopolitan koktélok várják a lakásban.
ausztria wörthi-tó

A tél szerelmeseit idén minden eddiginél jobb programokkal várja Ausztria

Ausztriában bőven van időnk arra, hogy (újra)felfedezzük a tél iránti szerelmünket. Mutatjuk, milyen téli programok várnak Ausztriában a szezonban.
V8 Hotel

Őrületes dizájn: minden autórajongó álma valóra válik ebben a hotelben

Tudjuk, hol szállsz meg legközelebb, ha Németországban jársz és igazi autórajongó vagy. A V8 Hotel szobáit azonnal látnod kell. Meglepetésnek is tökéletes!
esztergomi bazilika

Most akár te is megmászhatod az esztergomi Bazilika kupoláját

Ha érdekel az építészet, akkor ne hagyd ki ezt a vissza nem térő lehetőséget, és mászd meg te is az esztergomi Bazlika kupoláját.
szlovákia tátra

Ezek a legjobb őszi programok a szomszédos Szlovákiában

Ha őszi hosszú hétvége, akkor irány Szlovákia! Cikkünkből megtudhatod, hogyan érdemes eltölteni a legszínesebb évszakot északi szomszédunknál.
ain dubai

A világ legnagyobb óriáskerekén akár egy egész estét is eltölthetsz

A látogatóknak lehetőségük lesz akár egy háromfogásos vacsorát is elfogyasztani az óriáskerék egyik különleges kabinjában utazva. 
new york luxus felhőkarcoló

Belülről rohad Manhattan legmenőbb felhőkarcolója

2015-ös átadása óta az eredetileg álomszerű luxust ígérő, 96 emelet magas 432 Park Avenue felhőkarcolóval lényegében csak a baj van. Mutatjuk!

Indul az őszi túraszezon, ezeket a kütyüket is vidd magaddal

Véget ért a nyár, indul az őszi túraszezon. Legyél akár kezdő, akár rutinos túrázó, mutatunk 5 kütyüt, ami nélkül neki se vágj az útnak.
micimackó háza

Micimackó háza is kibérelhető az Airbnb-n, kötelező benne a lustálkodás

Az Airbnb a Disney-vel együttműködve lehetőséget kínál a rajongóknak, hogy egy életnagyságú Micimackó-házban szállhassanak meg a Százholdas pagony közepén.