Paskál furdő medence

Mostantól a szállodák és fürdők beltéri medencéi is kinyithatnak

Jó hírünk van a fürdőzők és a pihenésüket tervezők számára: mostantól már nem csak a kültéri, hanem a beltéri medencék is a vendégek rendelkezésére állnak.
porto atlanti óceán

Nyaralás Portugáliában: Fedezd fel a mesés Porto városát!

Egy portugáliai nyaralás nem lehet teljes Porto városának felfedezése nélkül. Élménybeszámoló-cikkünkben bemutatjuk mi mindennel vár az óceánparti város.
Belvedere kastély ausztria bécs

Nézd meg a rendhagyó videót, amivel Ausztria a magyar turistákat invitálja

Az osztrák turizmus fellendítését hivatott elősegíteni a videó, amely meglepő módon nem Ausztria nevezetességeit, hanem a szomszédos országéit mutatja be.

Weboldal segít eligazodni, honnan hová lehet utazni az EU-n belül

Re-open EU névvel információs weboldalt készült, ami az EU-n belüli utazásokat hivatott segíteni. A folyamatosan frissülő oldal magyar nyelven is elérhető.
spanyolország barcelona város

Spanyolország már június 21-én megnyitja határait az uniós polgárok előtt

Hamarosan újra teljes gőzzel düböröghet a spanyol turizmus, miután az ország a tervezettnél korábban, június végétől megnytija határait a külföldiek előtt.
Tihanyi Levendula Fesztivál és Levendula Hetek

Megkezdődtek a Levendula Hetek, számos túra indul Tihanyban

A jelenlegi helyzet miatt visszafogottabb lesz a levendulaünnep programsorozata idén, de a túrák és a "Szedd magad" akció nem marad el!
Qatar Airways budapest doha

Újraindultak a Qatar Airways budapesti menetrendszerinti járatai

A héten újraindultak a Qatar Airways Budapest-Doha közötti menetrednszerinti járatai. A légitársaság közleményében kiemelte a higiéniás intézkedéseit is.
egyiptomi üdülőhelyek egyiptom piramis sivatag

Július elsejétől fogadják a külföldieket az egyiptomi üdülőhelyek

Hamarosan már Egyiptom is megnyitja határjait a külföldi turisták előtt, így július elsejétől már látogathatók lesznek a kedvelt egyiptomi üdülőhelyek is.
belföldi utazás nyaralás

Népszerű lesz a belföldi utazás, de vajon hová utazik idén a magyar?

Nyár elejére a rövid, egynapos belföldi utazás kerül középpontba, sokan látogatnának Észak-Magyarországra, de a sztár továbbra is a Balaton.
szlovénia

5 indok, hogy miért Szlovéniában nyaralj idén nyáron

Imádjuk Szlovéniát, már többször jártunk itt, csak ajánlani tudjuk. Hegyek, tavak, folyók, kis városok, tengerpart - minden megtalálható itt, ami egy szuper nyaraláshoz kell.
Something is wrong.
Instagram token error.