11 élmény, amit igazán kár lenne kihagyni
(Fotó: Unsplash)

Egyáltalán nem meglepő, hogy a másfél év korlátozás után mindenki valami hatalmas élményre vágyik. Az is biztos, hogy néha nagyon stresszes feladat kiválasztani a legjobb és legizgalmasabb desztinációt. Annyi a lehetőség, hogy azt se tudjuk, hol kezdjünk neki a válogatásnak. Éppen ezért összeszedtünk neked a legszuperebb bakancslistás helyek top 10+1-es listáját! Tipp: 7+1 tipp, amivel garantáltan sikeres lesz a teljesítménytúrád

1.Hollandia

A Floriade Expo egy kertész kiállítás, melyet jövőre Almere városában rendeznek meg. Az expo célja az, hogy bemutassa az embereknek, hogy milyen is egy igazán zöld város. Almere teljes mértékben fenntartható módon lett felépítve, és mindhárom kerülete egy különleges témával várja a látogatókat: étel, energia és egészség. Ha teheted, mindenképp nézd meg a kiállítást. Garantáltan meg fogja változtatni a látásmódodat a jövővel kapcsolatban.

2. Finnország

Valószínűleg már mindenki hallott a híres északi fényről. Most azonban akár egy üveg tetős hálószobából lesheted meg a természeti csodát. A Seaside Glass Villas Kemi hotel gondoskodik arról, hogy soha ne felejtsd el a látványt.

Északi fény
(Fotó: Unsplash)

3. Japán

Ha Japánban jársz, muszáj elmenned a Yomatsuri éjszakai fesztiválra. Az ország eleve a gazdag kulturális élményeiről híres, és mi lenne jobb a változó évszakok ünneplésénél? Az esemény Takamaya városában lesz, ahol rengeteg feldíszített csónak várja a kíváncsi látogatókat.

Az évszakok változásának értékelése nagyon fontos része a japán kultúrának. Ha áprilisban látogatsz el az országba, akkor a cseresznyefa virágzás fogad majd, nem is beszélve a rengeteg programról, amit ekkor rendeznek meg. Tipp: 5 gyönyörű város, amelyet kajakban evezve is végigjárhatsz

A bakancslistás úti célok top 11-es listája a következő oldalon is folytatódik.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
1
2
3