biztonságos utazás 2022 repülés repülőtér
(Fotó: Freepik)

Az idén március 3. és 6. között, egy év kihagyás után újra megrendezik az ország és a régió legjelentősebb nemzetközi turisztikai seregszemléjét, az Utazás 2022 kiállítást. A Hungexpo Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban 30 ország mintegy 100 kiállítója várja az érdeklődőket. Témába vág: Ezek lesznek 2022 top bakancslistás úti céljai és látnivalói

Népszerű magyar travel bloggerek is kint lesznek az Utazás 2022 kiállításon

A kiállítás belföldi díszvendége Veszprém, 2023-ban Európa Kulturális Fővárosa, a külföldi díszvendég pedig a népszerű magyar úti cél, Egyiptom lesz. Az immár 44 éves rendezvénysorozat idei fő témája a turizmus járvány utáni újraindítása, valamint a biztonság lesz. A kiállításon közel 20 ország képviselteti magát önálló standdal a felújított H pavilonban.

egyiptomi üdülőhelyek egyiptom piramis sivatag
Az Utazás Kiállítás díszvendége Egyiptom lesz (Fotó: Spencer Davis/Unsplash)

A látogatókat számos program és látványosság várja. A Karaván Szalon területén közel 50 lakókocsit és lakóautót lehet megtekinteni, a programok között pedig Blogger Találkozó, a 12. Járatlan Utakon Fesztivál és a 10. Afrika Expo és Vásár is helyet kap.

Az Utazás kiállítás mellett a 30. jubileumi Budapest Boat Show-t is megrendezik, ahol a Tisza-tó lesz a díszvendég. A legnagyobb hazai hajókiállításon ötezer négyzetméteren, közel 50 kiállítóval csaknem 100 hajót tekinthetnek meg a látogatók. Az Utazás kiállítással egy időben, de attól függetlenül rendezik meg az ország legnagyobb, extrém utazókat megszólító rendezvényét, a Járatlan Utakon Fesztivált, valamint a régió egyetlen Afrika tematikus fórumát, az Afrika Expót. Részletes információt erre a linkre kattintva találsz az Utazás 2022 kiállítással kapcsolatban.

Ezek a cikkek is érdekelhetnek:

Forrás: MTI
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •