Kezdőlap Utazás Szállástipp

Szállástipp

különleges extrém szállás

Te karácsonyoznál a Grincs barlangjában?

Dr. Seuss karácsony-gyűlölő, de titkon érző zöld szörnyének barlangja kiadó! A Grincs-lak ezúttal nem Kifalvában, hanem a Utah állami Boulderben található.
reszkessetek betörök ház airbnb

Egy éjszakára kiadó a Reszkessetek, betörők! ikonikus háza az Airbnb-n

A Reszkessetek, betörők!-ház bérléséért december 7-én indul a licit, a nyertes tematikus estén vehet részt, aminek minden pillanata a kultikus filmet idézi.
Gucci haz - villa

Egy éjszakára akár te is beköltözhetsz a Gucci házba a Comói-tó partján

Tarol a mozikban A Gucci ház"című film. A film helyszínét adó ikonikus comói villa 2022 márciusában egy éjszakára Airbnb-vé alakul.
szex és new york lakás

Hétezer forintért most bárki Carrie Bradshaw bőrébe bújhat

A Szex és New York Airbnb lakás a sorozat folytatását hivatott promótálni. A vendégeket divatfotózás és Cosmopolitan koktélok várják a lakásban.
V8 Hotel

Őrületes dizájn: minden autórajongó álma valóra válik ebben a hotelben

Tudjuk, hol szállsz meg legközelebb, ha Németországban jársz és igazi autórajongó vagy. A V8 Hotel szobáit azonnal látnod kell. Meglepetésnek is tökéletes!
new york luxus felhőkarcoló

Belülről rohad Manhattan legmenőbb felhőkarcolója

2015-ös átadása óta az eredetileg álomszerű luxust ígérő, 96 emelet magas 432 Park Avenue felhőkarcolóval lényegében csak a baj van. Mutatjuk!
micimackó háza

Micimackó háza is kibérelhető az Airbnb-n, kötelező benne a lustálkodás

Az Airbnb a Disney-vel együttműködve lehetőséget kínál a rajongóknak, hogy egy életnagyságú Micimackó-házban szállhassanak meg a Százholdas pagony közepén.
nenzing glamping

Az 5 legszebb tóparti kemping Ausztriában

Egyszer mindenkinek ki kell próbálnia, milyen is egy igazi kemping, no meg glamping ehhez pedig Ausztria tökéletes úti célnak bizonyul.
matild palota marriott

Luxushotelként nyílt újra a Matild Palota, Budapest legújabb tophelye

Ismét régi pompájukban tornyosulnak a város fölé a Klotild-paloták. A déli oldalon található Matild palota immár Marriott luxushotelként várja vendégeit.

A Versailles-i kastélyban aludnál? Már ezt is megteheted, ha ki tudod fizetni

Szálloda nyílt a Versailles-i kastélyban! 1700 euró/éjszaka áron most bárki megszállhat a XIV. Lajos, a Napkirály rezidenciáján.