disney lakópark cotino
(Fotó: Storyliving by Disney)

A Disney cég a minap bejelentette, hogy a közeljövőben több lakópark létesítését tervezi az Egyesült Államokban. Ezek közül az első – Cotino városa – várhatóan még idén felépül a kaliforniai Rancho Mirage-ban. Ez is érdekelhet: Mi már tudjuk, hogy mikor startol Magyarországon a Disney+

A Storyliving by Disney lakóparkban külön negyedet kapnak az 55 év felettiek

cotino

A Disney szóvivője a CNN kérésére elmondta, hogy a Storyliving by Disney elnevezésű vállalkozás első parkjában körülbelül 1900 különböző típusú lakóegység fog épülni a 628 hektáros területen. A társasházak és családi házak építése mellett a Disney azt tervezi, hogy vegyes használatú negyedet is nyit majd a nagyközönség számára, így üzletek, éttermek, szórakozási lehetőségek, szálloda és minden igényt és sportot kiszolgáló tengerparti park is épülni fog.

A leendő lakók jó, ha tudják, hogy Mickey és Minnie egérrel biztosan nem fognak találkozni a Disney lakóparkban, ugyanis az teljesen független lesz a cég által kínált élményparkoktól. A lakóknak azonban nem kell lemondaniuk az élményekről és a szórakozásról, ugyanis Cotinóban, a Storyliving by Disney közösségben az önkéntes klubtagság hozzáférést biztosít például egy exkluzív vízparti klubházhoz, egy kizárólag klubtagok számára fenntartott strandterülethez és rekreációs vízi tevékenységekhez.

tengerpart

A lakóparknak lesz egy 55 év felettiek számára kijelölt negyede, azoknak, akik távolabb szeretnének élni a város pezsgő életétől. Persze nekik sem kell lemondaniuk az élményekről, a klubtagsággal ők is kivehetik a részüket a közösségi életből például főzőtanfolyamokkal, természetjárással és további exkluzív társas programokkal.

Ajánló:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •