minnie eger mouse stelly mccartney
(Fotó: Disney Parks/Twitter

Bár már századik életévéhez közeledik, Minnie életében először most látható nadrágban. Minnie egér ugyanis hamarosan kék nadrágkosztümre cseréli ikonikus piros-fehér pöttyös ruháját, amihez természetesen matching masnit is kap. A népszerű Disney-figura új outfitjét ráadásul nem más tervezte, mint a brit divattervező Stella McCartney. Tipp: Közös kollekcióval rukkolt elő a Balmain és a Barbie

Minnie a párizsi Disneyland fennállásának 30. évfordulójára vágja magát puccba

A világ leghíresebb egérlánya 2022 márciusától debütál új, kék nadrágkosztümjében, amit a 30 éves párizsi Disneyland tiszteletére tervezett neki Stella McCartney. „Új pöttyös nadrágkosztümje a fejlődés szimbólumává teszi Minnie egeret az új nemzedékek számára” – fogalmazott a brit divattervező.

 

A változás csak ideiglenes, mégis meglehetősen vegyes fogadtatásra talált a Disney-rajongók körében. Míg egyesek üdvözölték Minnie újratervezett stílusát, másokat elkeserített, hogy eltér jól megszokott ruhájától. Több rajongó felhívta a figyelmet arra, hogy valójában nem ez az első alkalom, hogy Minnie ruhatárat frissít. Az elmúlt évtizedekben számtalanszor volt rá példa, hogy eltért a megszokott piros-fehér pöttyös ruhájától.

Minnie egeret először csaknem száz évvel ezelőtt mutatták be a képregényolvasó közönségnek Mickey egér szerelmeként. Csak 1942-ben árulták el, hogy a teljes neve Minerva.

Ajánló:

Forrás: MTI/BBC

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •