hbo max ár magyarország előfizetés
(Fotó: HBO Max)

Végre itthon is elindul az HBO várva várt új streamingszolgáltatása, ami a meglévő HBO GO-t váltja majd. Ha érdekel, hogy mennyibe kerül majd az HBO Max, és hogy mi lesz a meglévő HBO GO-s előfizetéseddel, olvass tovább. Témába vág: Mi már tudjuk, hogy mikor startol Magyarországon a Disney+

Az HBO Max havi díja 2390 forint lesz havonta, de…

Amikor az új szolgáltatás elindul, azok akik HBO GO-fiókkal rendelkeznek automatikusan átállnak az HBO Max-ra. Tehát azonnal hozzáférhetnek majd az HBO Max tartalmához, ráadásul kedvezőbb áron, mint amennyit most fizetnek a szolgáltatásért.

Az HBO GO havi díja a közvetlen előfizetőknek eddig 1890 forint volt, míg az HBO Max valamivel drágábban, 2390 forintos áron lesz elérhető. Igen ám, csak hogy a cég egy szuper kedvezménnyel indítja útjára itthon az új szolgáltatását: A meglévő ügyfelek automatikusan átkerülnek az új felületre, ahol 33 százalékos kedvezményt kapnak, így mindössze 1590 forintért élvezhetik a videótár tartalmait. Azok az új ügyfelek, akik március 31. előtt regisztrálnak az HBO Max oldalán, szintén a fent említett kedvezményes havidíjjal élvezhetik a szolgáltatást.

Az HBO Max többek között bizonyos okostévéken, streaming eszközökön, játékkonzolokon, mobiltelefonokon és táblagépeken, valamint a weboldalon lesz elérhető. Lehetőségünk lesz 3 különböző eszközről tartalmakat streamelni egyszerre és öt különböző és személyre szabható profilt létrehozni. Sőt, a Warner Bros. filmeket már 45 nappal a mozis premierjük után az otthonunk kényelméből streamelhetjük.

Az HBO Max, a WarnerMedia 2019-ben indult prémium streamingszolgáltatása, ami 2022. március 8-án érkezik meg Magyarországra. Az online videótár a Warner Bros., az HBO, a DC és a Cartoon Network legmenőbb címei mellett a Max Originals tartalmait kínálja majd.

Tipp: 

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •