ii erzsébet királynő
(Fotó: Wikipédia/Ralph_PH)

Nem mindennapi küldemény érkezett az amerikai Kentucky államban élő Sutherland családhoz karácsony másnapján. Az angol királyi bélyegzővel ellátott levelet egyenesen a windsori királyi rezidenciából küldték, méghozzá a család kétéves kislánya, Jalayne számára, aki pár hónappal korábban II. Erzsébet brit uralkodónak öltözött halloweenre. Tipp: Sir Lewis Hamilton – Lovagi címet kap a hétszeres világbajnok F1-es pilóta

Jalayne Sutherland tavaly halloweenre tetőtől talpig II. Erzsébet brit királynőnek öltözött. A kislány outfitje megszólalásig hasonlít azokhoz, amelyeket a királynő is preferál: világoskék kabát, hozzá illő virágos kalappal, gyöngysorral, kesztyűvel és persze az elmaradhatatlan táskával. A jelmezt a család két hűséges corgijával lett teljes.

Queen Elizabeth II and her corgis!! And of course Superman!!

Közzétette: Katelyn Jalayne Sutherland – 2021. október 31., vasárnap

„Őfelsége kedvesnek tartotta, hogy írt neki, és örömmel fogadta lánya, Jalayne fényképét az ő pompás öltözékében” – olvasható a CNN-en megosztott királyi levélben, amelyet annak ellenére, hogy nem maga II. Erzsébet angol királynő írt alá hatalmas kincs marad a család számára.

Jalayne halloweeni jelmezéhez az ihletet a család két corgija adta, akikkel a kislány születése óta legjobb barátok. Mivel a királynőnek is évtizedek óta ilyen fajta házi kedvencei vannak, és „ha corgit lát az ember, akaratlanul is a királynő jut az eszébe, így adta magát az ötlet, hogy mi legyen az Jalayne jelmeze” – meséli a kislány anyukája, aki azt is elárulta, hogy bár lánya még nem nagyon érti a királynőtől kapott levél jelentőségét, de már most várja a napot, amikor majd ráeszmél, milyen következményei voltak egy gyermekkori halloweeni jelmezének.

Az alábbi híreket se hagyd ki:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •