szilágyi liliána gerda zoltán
(Fotó: MTI/Kovács Tamás)

A Szilágyi Liliána-ügy egy újabb megdöbbentő részletére lett figyelmes a Blikk: eszerint az úszónő édesanyja és apja válásakor már a bíróság is kétségbe vonta, hogy a volt olimpikon, úszószakosztály-vezető és jogász Szilágyi Zoltán alkalmas-e saját gyereke nevelésére. Ez is érdekelhet: Szilágyi Liliána Instagram-oldalán üzeni húgának: küzdök érted!

A lap szerint sok évnyi megpróbáltatások és gyötrelem után Szilágyi Liliána 2016-ban költözött el otthonról, nem sokkal később édesanyja is követte példáját, miután az apa gyakorlatilag elküldte otthonról a lányát védő nőt. Később már hiába akart visszatérni, a férje kizárta onnan, kisebbik lánya, Gerda pedig ott maradt az apjával.

Szilágyi Zoltán semmibe vette a bírósági ítéletet

A Blikk úgy tudja, „a bíróság megállapítása szerint Szilágyi Zoltán durva, agresszív viselkedése miatt romlott meg a házasság. A férfi érzelmileg zsarolta, megfélemlítette nejét, később ellehetetlenítette a nő kapcsolattartását Gerdával. A fiatalabbik gyerek az apával töltött három év alatt megtagadta az anyját. A bíróság szerint Gerdának az apja felügyelete alatt önálló programjai sem lehettek, már ez is kétségessé tette, hogy Szilágyi alkalmas volt-e a gyereknevelésre. A 2020-ban lezárult per másodfokú ítélete azt is kimondta, hogy az apának három napon belül át kell adnia volt neje felügyeletébe a Gerdát. Az eljárást végül addig húzták-halasztották, hogy Gerda nagykorú lett, így a bíróság döntését gyakorlatilag figyelmen kívül hagyták.

És ezeket a sztárhíreket olvastad már?

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •