Meghan Markle
(forrás: wikimedia.org)

Meghan és Harry közel két éve döntött úgy, hogy visszalépnek uralkodói tevékenységüktől. Azóta folyamatosan azt találgatja mindenki, hogy vajon miért lépték ezt meg. Most úgy tűnik, végre kiderülhetett a valódi ok – szúrta ki az Index. Ezt se hagyd ki: Mégsem olyan szerelmes Jennifer Lopez és Ben Affleck?

A bizonytalanságnak Christopher Andersen Brothers and Wives: Inside the Private Lives of William, Kate, Harry and Meghan című könyve vethet véget. A héten megjelenő, botrányosnak ígérkező műből az derül ki, hogy a döntést egy sor fájó történés előzte meg. A végső okot pedig II. Erzsébet 2019-es ünnepi bejelentkezésében kell keresni. A királynő állítólag megtekintette az asztalán felsorakoztatott családi fotókat. Rámutatott egy képre, amin Meghan és Harry volt látható és azt mondta: “azt hiszem, erre nincs szükségünk”. Mindezt állítólag azért tette, mert Harry az Egyesült Államokban karácsonyozott nejével és anyósával, amit a királynő zokon vett. A sussexi hercegi párnak természetesen borzasztóan rosszul esett a királynő viselkedése. Tipp: Madonna olyan fotót posztolt, hogy az Instagram letiltotta – aztán újra kitette

Egy bennfentes szerint II. Erzsébet ugyan egyformán szereti az összes unokáját és dédunokáját, mégis van olyan, amikor kizárólag üzleti szempontok szerint dönt. Andersen könyvében azt írja, Vilmos herceget is megdöbbentette a királynő eljárása. Évek óta nyílt titok, hogy szinte az egész királyi család megpróbálta lebeszélni Harry herceget, hogy összekösse életét Meghan Markle-lel.

Ezek a cikkek is érdekelhetnek:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •