Schiffer_Miklos
Schiffer Miklós az Este a szalonban házigazdája (Fotó: Schiffer Miklós/Facebook)

Este a szalonban címmel Schiffer Miklós nemzetközileg ismert divat- és stílustanácsadó, divatszakértő új, late-night talk show jellegű, beszélgetős műsorral jelentkezik. A 12 részes videósorozatban hétről hétre olyan különleges, ismert és elismert, a saját területükön kiemelkedő vendégekkel beszélget, mint Wossala Rozina, Epres Panni, Talmácsi Gábor vagy Sárközi Ákos. A Wallis Motor YouTube-csatornáján elérhető videókban a stílustanácsadó és a hírességek beszélgetéseik során közösen adnak tanácsokat arra vonatkozóan, hogyan tudják a leendő tulajdonosok tudatosabban formálni egyik legfontosabb életterüket, azt autót.

Tizenkét adás, tizenkét stílus-, és szakértői tipp

A Wallis márkanagykövetekkel töltött esték során megismerhetjük, hogyan fejezhetjük ki személyiségünket egy autón keresztül. Mit jelent a stílus megjelenése egy konfigurálásnál, vagy éppen azt, hogy mit mond el egy autó a tulajdonosáról. Az Este a szalonban elismert vendégei által konfigurált autók jövőre bárki számára megvásárolhatóak lesznek.

A péntekenként érkező videóadások során Wossala Rozina, Talmácsi Gábor, Epres Panni, Somogyi Zsolt, Blaskó Niki és Sárközi Ákos osztja meg véleményét, a stílushoz és az autókhoz való viszonyulását Schiffer Miklóssal. Szombatonként pedig a Wallis Motor Product Genius szakértőitől hallhatunk szakszerű és konkrét tanácsokat, tippeket a stílusos autó összes aspektusa kapcsán. Legyen a téma akár a motor vagy hajtáslánc, a fényezés vagy a belső borítás, a Product Genius szakértői bármilyen témában hasznos tanácsadással fognak tudni szolgálni. Ezt se hagyd ki: Megérkezett a BMW iX, mutatjuk, hogy mennyiért tudod megvenni

„Ezt a műsort azért hoztuk létre, hogy az autók konfigurálását, megálmodását megkönnyítsük. Azt szeretnénk megmutatni az autókedvelő közönségnek, hogyan tudják a leginkább képükre formálni az autójukat. Praktikus tanácsokkal szeretnénk szolgálni az autótulajdonosoknak szakértőktől, laikusoktól, az élet több területéről annak érdekében, hogy tudatosabban formálják az egyik legfontosabb életterüket, az autót. Mindez azonban nem csak elméleti úton zajlik majd. A videókban felkért hírességek maguk is konfiguráltak egy-egy autót, melyek jövőre bárki számára megvásárolhatóak lesznek” – mondta Dósa Péter, a Wallis Motor marketing vezetője.

Pénteken elindult az Este a szalonban

Az első adás most pénteken, november 26-án debütált. Schiffer Miklós vendége Wossala Rozina séf, étteremvezető, a Konyhafőnök gastro-reality első évadának nyertese, kétszeres zsűritagja volt.

 

Ezeket a cikkeket is ajánljuk:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •