Madonna 63 éves létére 33-nak néz ki.
(Fotó: Madonna/Instagram)

Madonna kicsit túllőtt a célon legutóbb posztolt fotóival. Az Instagram közbelépett, és levette az elképesztő képeket. Madonna azonban ezen teljesen kiakadt és cenzúrázva újra megosztotta őket – vette észre a Bors. Ezt se hagyd ki: Elege lett a Lush-nak, felfüggeszti a közösségi oldalait a márka

Nemtetszésének hangot is adott a világhírű énekesnő közösségi oldalán. “Újra közzéteszem azokat a fényképeket, amelyeket az Instagram figyelmeztetés vagy értesítés nélkül levett. Még mindig megdöbbentő számomra, hogy olyan kultúrában élünk, amely megmutatja a nő testének minden centiméterét, kivéve a mellbimbót. Mintha ez lenne a nő anatómiájának egyetlen része, amely szexualizálható” – írta.

Ezzel sem ért véget a sértődött hangvételű bejegyzés. Madonna azt a kérdést is feltette, hogy ha egy nő feneke látszódhat, akkor ugyan a mellbimbója miért nem? Különös tekintettel arra, hogy a mellbimbó táplálja a csecsemőket is.

Madonna nyáron töltötte be 63. életévét, ennek ellenére nem fél mutogatni magát az interneten. A rajongók is elcsodálkoztak az énekesnő legújabb húzásán és sokan úgy gondolják, tényleg túllőtt a célon. A világsztár azonban mindent megtesz, hogy a címlapokra kerüljön. Közösségi oldalaira posztolt képeivel rendszeresen kiveri a biztosítékot sokaknál. Ami pedig még megdöbbentőbb, nagyon úgy tűnik, hogy az énekesnő pszichés problémákkal küzd. Egyáltalán nem hajlandó a korának megfelelően viselkedni, öltözködni, képei pedig agyon vannak retusálva. Rendszeresen olyan videókat oszt meg magáról, ami még a tiniket is megbotránkoztatná.

Ezek a cikkek is érdekelhetnek:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •