reszkessetek betörök ház airbnb
Az ikonikus ház utoljára 2012-ben cserélt gazdát, akkor 1,585 millió dollárért, azaz mostani áron kb. 480 millió forintért kelt el (Fotó: Airbnb/Sarah Crowley)

Az Aribnb nagyon tudja, mi kell a népnek: A Micimackó-ház és Carrie Bradshaw New York-i lakása után egy újabb kultikus lokált kínálnak bérlésre. Egyetlen éjszakára ugyanis most kibérelhető lesz a Reszkessetek, betörők! című filmből megismert családi ház. A befolyt összeget az Airbnb egy gyerekkórháznak adományozza. Tipp: Reszkess, Kevin! Itt az első magyar karácsonyi film, a Nagykarácsony

A Reszkessetek, betörők!-ház kibérléséért december 7-én, 14 órakor indul a licit, a szerencsés nyertes negyedmagával egy tematikus estén vehet részt, aminek minden pillanata az 1990-es kultikus karácsonyi filmet idézi majd. Érkezéskor a vendégeket az est házigazdája, a filmben Kevin bátyját, Buzz McCallistert alakító Devin D. Ratray vezeti majd körbe a családi házban, ami természetesen teljes karácsonyi pompájában várja a rajongókat.

karácsony dekoráció karácsonyfareszkessetek betörők

A bérlőknek a nap folyamán megépítik Kevin csapdáit, megismerkedhetnek a család tarantulájával és persze megkóstolhatják a filmből ismert Little Nero sajtos pizzát is. Távozáskor pedig ajándékot kapnak, nem is akármit, hanem az újonnan megjelent Reszkessetek, betörők!-ház közel négyezer darabból álló LEGO változatát. A licitből befolyó összeget az Airbnb a chicagói La Rabida Gyermekkórháznak adományozza.

Az alábbi cikkek is érdekelhetnek:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •