nagykarácsony film karácsonyi filmek
(Fotó: InterCom)

Reszkessetek betörők, Mi a manó, Grincs, Igazából szerelem és még sorolhatnánk. Karácsonyi filmek, amelyeket mindenki szeret és képesek vagyunk számtalanszor újranézni. Igen ám, de nem lehet nem észre venni, hogy magyar gyártású karácsonyi film nincsen a kínálatban. Eddig nem is volt. Most azonban elkészült a #Sohavégetnemérős rendezője, Tiszeker Dániel hiánypótló nagyjátékfilmje, a Nagykarácsony című romantikus vígjáték. Ne hagyd ki az előzetest! Ez is érdekelhet: Kezdődik a visszaszámlálás: felállítottak a Rockefeller Center karácsonyfáját

Sztárparádé a Nagykarácsony című filmben

Arnoldnak a veszély az élete, de most a szokásosnál is nagyobb kockázatot vállal. A lánglelkű tűzoltó, minden kollégája példaképe, karácsony előtt meg akarja kérni a barátnője kezét – nem is akármilyen körítéssel. A romantikus esemény azonban katasztrófába torkollik: nemcsak a szívét törik össze, hanem egy furcsa baleset hatására még tériszonyos is lesz. Ennél nagyobb csapás pedig nem érhet tűzoltót. Eddig életeket mentett, most egy karácsonyi vásárba száműzik egy gyermekelőadás tűzvédelmi ügyeletesének, ahol megismerkedik egy szuperlelkes tanító nénivel, Eszterrel.

Arnold eleinte irtózik a vásártól és minden idegesíti, de a lelkes készülődés lassan rádöbbenti: nem csupán a tériszonyát kell legyőznie, hogy új életet kezdhessen. Az első magyar karácsonyi filmben szerencsére bármilyen csoda megtörténhet: a tűzoltó legyűri félelmeit és a körülötte felbukkanó többi furcsa, látszólag össze nem illő pár is egymásra talál. Hol történjen mindez, ha nem egy karácsonyi vásárban?

Tiszeker Dániel szívet melengető, romantikus és humoros vígjátékában Ötvös András, Zsigmond Emőke, Pokorny Lia, Scherer Péter, Szabó Kimmel Tamás, Rujder Vivien, és Csuja Imre gondoskodnak a könnyed szórakozásról. Az első magyar karácsonyi film tökéletes kikapcsolódás az ünnepi időszakra az egész családnak. A Nagykarácsony című film 2021. november 25-től látható a hazai mozikban.

Az alábbi cikkeket se hagyd ki: 

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •