karácsonyi csúnyapulcsi divat
Az ünnepi időszak alatt engedélyezett a még a leggiccsesebb karácsonyi ronda pulcsi is. (Fotó: He Spoke Style)

Ma már itthon is szabályszerű, hogy a karácsonyi időszak egyet jelent a csúnya pulcsis divattal. Az üzletekben ilyenkor tucatszámra jelennek meg a színesebbnél színesebb giccses felsők. Az egyik legnagyobb streamingszolgáltató, a Hulu éppen ezt a trendet próbálja meglovagolni, ugyanis a legnépszerűbb sorozataiból készített karácsonyi csúnya pulóvereket. Ez is érdekelhet: Magyarországon forgatták a Coca-Cola idei karácsonyi reklámfilmjét, nézd meg most!

Mi sem fejezi ki jobban az ünnepi hangulatot, mint A szolgálólány meséje ihlette karácsonyi csúnya pulcsik

A streamer a napokban elindította a Shop Hulu online webshopját, ahol a rajongók kedvükre válogathatnak kedvenc sorozatiak által ihletett tárgyak és ruhák között. A karácsonyi pulóverek tervezői nem hajaztak a fantáziadús mintákra, többnyire a norvég mintát alkalmazzák, így a végeredmény sem éppen a divat magasiskoláját képviseli, de persze nem is kell nekik… lényeg, hogy figyelemfelkeltők legyenek. A Hulu a karácsonyi csúnya pulcsik eladásából származó bevétel száz százalékát a Feeding America nevű nonprofit szervezetnek adományozza.

 

A Bridget Jones első része óta Magyarországon is ismertté vált az angolok csúnya pulcsis szokása. Tudjátok, amikor a szülei karácsonyi partiján Bridget először találkozik Mark Darcy-val, aki rénszarvasos kötött pulóverével nem aratott osztatlan sikert főhősünk szemében. Emlékeztetőnek itt találod a szóban forgó jelenetet.

Az évek múlásával a trendet felkapták az amerikaiak is, egyre több sorozatban jelent meg poén szinten, így szépen lassan a mainstream populáris kultúra részévé vált. Az elmúlt években az ünnep közeledtével itthon is egyre többször találkozhatunk a ruhaboltok polcain ezekkel az általában kötött, nagyon színes és vicces (és néha zenélő, villogó) karácsonyi figurákat ábrázoló pulcsikkal. Mi több, ma már egyenesen divat lett hordani ezt az egykor vállalhatatlan ruhadarabot. Tegyél így te is!

Legfrissebb színes híreink:

Forrás, fotók: Hulu

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •