szex és new york lakás
(Fotó: Airbnb)

Az Airbnb egy vissza nem térő lehetőséget kínált minden Szex és New York-rajongó számára. A népszerű lakásmegosztó szolgáltatás ugyanis megalkotta Carrie Bradshaw New York-i lakásának tökéletes mását, amelyet 23 dollárért, azaz valamivel több mint 7000 forintért kínál bérlésre. Az akcióra maga Sarah Jessica is áldását adta, sőt mi több, ő maga fogja köszönteni a szerencsés vendégeket. Ez is érdekelhet: Tragikus hirtelenséggel halt meg a Szex és New York sztárja

A Szex és New York Airbnb-lakás telis-tele van rejtett utalásokkal az eredeti sorozatra

A képek alapján Carrie lakásában, ahogy az várható volt, egy sor emlékezetes tárgy is megtalálható. Az ablak alatt ott van például Carrie íróasztala tetején a retró laptopja, amelyen megannyi szaftos történetet örökített meg a szingli éveiből. A lakás méretéhez képest hatalmas gardrób természetesen rogyásig van ruhákkal, ezek között megtalálható az az ikonikus tütü is, amelyet Carrie visel az eredeti sorozat főcímében.

carrie bradshaw gardrób
A gardrób most is olyan rendetlen, mint Carrie idejében

A különleges Airbnb vendégei welcome drink gyanánt mi mást is kaphatnának, mint a négy hölgy kedvenc koktélját, a Cosmopolitant. Az egynapos kiruccanáshoz hozzátartozik még egy kétszemélyes brunch is Carrie egyik kedvenc városnegyedében, Chelsea-ben, valamint egy divatfotózás is, ahol a legmenőbb márkák kollekcióit próbálhatják fel a vendégek. Üröm az örömben, hogy a lakás csupán kétszer egy napra bérelhető ki. Annak ellenére, hogy a november 12-i és 13-i dátumokra hatalmas volt az érdeklődés, az Airbnb nem tervezi meghosszabítani az akciót.

divat gardrób ruhákszex és new york airbnbcarrie bradshaw szex és new york

A következő oldalon Sarah Jessica Parker köszöntőjét is elolvashatod.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
1
2