willie garson standford szex és new york
(Fotó: Willie Garson/Instagram)

57 éves korában elhunyt Willie Garson. Az amerikai színészt egy sor pályatársa, a Szex és New York szereplői, alkotói és rajongói gyászolják. Halálának hírét örökbefogadott fia, Nathen közölte, a People magazin információi szerint Willie Garson hasnyálmirigyrákban szenvedett, betegsége hirtelen jött és gyors lefolyású volt, halálakor családja vette körül. Ez is érdekelhet: Megérkezett az első előzetes a Szex és New York folytatásához

 

„Nagyon szeretlek papa. Nyugodj békében, köszönöm azt a sok kalandot, amit együtt átélhettünk. Nagyon büszke vagyok rád és mindig szeretni foglak, de most eljött az idő, hogy egyedül indulj nagy kalandokra. Te voltál a legkeményebb, legviccesebb és legokosabb ember, akit valaha ismertem. Sosem felejtelek el, mindennél jobban szeretlek és örülök, hogy már békére találtál” – olvasható Willie örökbefogadott fia, Nathen Instagram-posztjában.

Willie Garson leismertebb szerepe Stanford Blatch volt a Szex és New Yorkban, amelyben a főszereplő Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker) meleg barátját alakította. A színész az eredeti sorozat összes évadában, az azt követő két mozifilmben és a hamarosan bemutatásra kerülő And Just Like That… című folytatásban is szerepel. A sorozat producere, Michael Patrick King a BBC-nek azt nyilatkozta, hogy Willie-nek elképesztő munkamorálja volt és „még a betegsége alatt is dolgozott.” A színész közel negyven éves karrierje során több mint 300 tévés epizódban és több mint 70 filmben szerepelt.

Az aktuális sztárhíreket az alábbi linkekre kattintva találod:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •