adele barátja instagram
(Fotó: Adele/Instagram)

Hónapok óta keringenek a pletykák arról, hogy Adele és az amerikai üzletember, Rich Paul egy pár alkotnak. Most úgy tűnik, hogy az énekesnő egy Instagram-poszttal maga is elismerte, hogy több van köztük, mint baráti kapcsolat, szúrta ki a CNN. Tipp: Megan Fox egy szál tangában jelent meg a VMA-díjátadón

A 39 éves Rich Paul egy korább interjújában már pedzegette, hogy valami több is lehet közte és az énekesnő között. Májusban úgy fogalmazott, hogy egyre többet lógnak együtt, ez így is volt, ugyanis júliusban már együtt érkeztek egy NBA-döntőre is.

A 33 éves angol énekesnő az alábbi Instagram-poszttal azonban minden kételyt eloszlatott barátja kilétéről. Adele és Rich Paul első közös szelfijét az alábbi galéria utolsó képén találod. A bejegyzés alá Adele csak egy egyszerű szív hangulatjelet rakott.

 

A rajongók biztosan örülnek annak, hogy kedvencükre ismét rátalált a szerelem, ami talán arra ösztönzi, hogy újra elmerüljön a zenében. Adele ugyanis már hat éve nem adott ki új lemezt, legutolsó, 25 című nagylemezét még 2015-ben adta ki. Azóta főleg csak magánéleti problémáival és persze, látványos fogyásával került a reflektorfénybe.

Rich Paul sikeres sportszakember, aki a Klutch Sports Group ügynöksége alapítója és vezérigazgatója, ügyfelei között olyan sztársportolók vannak, mint például az NBA-legenda LeBron James és más híres kosarasok. Adele még 2019-ben vált el volt férjétől, Simon Koneckitől, kapcsolatukból egy gyermek született, az idén 9 éves Angelo.

Ha érdekelnek a legfrissebb sztárhírek, kattints az alábbi cikkekre:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •