shane tusup szabó zsófi
(Fotó: Shane Tusup/Instagram)

Szabó Zsófi és Fluor Tomi között már jó ideje szabályosan izzik a levegő. A Wellhello frontembere nem is rejti véka alá, hogy nem bánná, ha valami több is kialakulna kettejük között. Most úgy néz ki, Fluor jobban teszi, ha felköti a nadrágját, ugyanis Szabó Zsófi figyelmére egy másik pasi, Hosszú Katinka exe, a frissen szinglivé vált Shane Tusup is nagy erőkkel pályázik. Ezt se hagyd ki: Fluor Tomi és Szabó Zsófi csókjával kezdődött az Álarcos énekes

Fluor Tomi, Szabó Zsófi és Shane Tusup szerelmi háromszög van kialakulóban

szabó zsófi fluor tomi
Vajon mit fog szólni Fluor Tomi Shane bókjaihoz? (Fotó: RTL Sajtóklub)

A minap Szabó Zsófi egy ártatlan képet posztolt az Instagram-oldalára, amelyen az úszás utáni reggelijét fogyasztja éppen, a fotón a fiatal műsorvezető még vizes hajjal látható. Ezt a ziccert pedig az amerikai edző sem hagyhatta ki: „Az úszás utáni, vizes haj határozottan nem áll neked rosszul” – kommentelte Shane Tusup, ami érezhetően be is talált, hiszen szinte rögtön érkezett is Szabó Zsófi incselkedő válasza. „Van bármi, ami rosszul áll nekem? – kérdezte kacéran, amire az edző válasza sem maradt el, sőt, talán még részletesebb is volt, mint amire bárki számíthatott.

„Őszintén, szerintem nincs olyan, ami ne állna neked jól, de óvatosnak kell lenned, hogy mivel egészíted ki a megjelenésedet. Fluor Tomi mellett állva például minden sokkal rosszabbul fog mutatni” – szúrt oda egyet Fluornak az edző.

A legfrissebb sztárhíreket se hagyd ki:

Forrás: Blikk

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •