kylie jenner terhes travis scott
(Fotó: Kylie Jenner/Instagram)

Megérkezett a vár várt bejelentés! Kylie Jenner a minap az Instagramra megosztott videóban megerősítette, amit már az egész világ készpénznek vett, miszerint terhes. A sztár videó-összeállításában láthatjuk, ahogyan a család tagjaival megosztotta a nagy hírt. Ezt se hagyd ki: Íme Kylie Jenner elképesztő, másfél milliárd forintot érő autógyűjteménye!

Kylie Jenner és Travis Scott második gyereküket várják

A másfél perces videó egy pozitív terhességi teszt közeli felvételével kezdődik, Kylie pedig ki is mondja a megjelenő szót: terhes. A kép ugrik egyet és már azt láthatjuk, ahogy a várandós sztár barátját, Travis Scottot ébreszti kezében a teszttel, egy újabb vágást követően a zenész már Kylie hasát öleli.

A megható videóban feltűnik, Kylie édesanyja, Kris Jenner és 3 éves kislánya, Stormi is, aki egy borítékot nyújt át a mit sem sejtő nagymamának. Kris az ultrahang felvételeket lapozgatva, pár pillanat múlva döbbenten kérdezi lányát: „Terhes vagy? Majd unokáját ölelve annyit mond: „Stormi, kisbaba érkezik! Ez életem egyik legboldogabb napja! Ezt se hagyd ki: Kris Jenner garázsában landolt az első 2021-es Rolls-Royce Ghost

Szemtanúi lehetünk továbbá a pillanatnak, amikor Kylie és Scott meghallják a magzat első szívhangjait, majd egy hatalmas, elegáns babaváró parti pillanatképei is feltűnnek. A videó Kylie Jenner meztelen pocakjával zárul, amire Stormi egy hatalmas puszit nyom.

Az alábbi aktuális sztárhíreket se hagyd ki:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •