Kylie Jenner autó Kardashian autó
A képen látható csak néhány darab Kylie Jenner 5 millió dollárt érő autókollekciójából (Forrás: Instagram)

Kylie Jenner a Kardashian-Jenner család legfiatalabb, és ma már egyik leghíresebb tagja. Hasonlóképpen, mint testvérei ő is a Keeping up with the Kardashians (itthon: K, mint Kardashian) című realityshow-val futott be. A műsort Kim Kardashian mellett talán éppen Kylie Jenner tudta leginkább ugródeszkaként használni saját karrierje építgetésében. A sztár ma már sok mindenről híres, de talán semmi nem érdekli annyira a rajongókat, mint Kylie Jenner folyton változó autói. Cikkünkben leleplezzük Kylie teljes, 1,5 milliárd forintot érő autógyűjteményét, még a titokzatos Bugatti Chiron-t is.

Luxusautók minden mennyiségben

Tekintve, hogy Kylie 9 éves kora óta a nyilvánosság előtt éli életét, hozzászokott ahhoz, hogy annak minden aspektusát megossza a világgal, így természetesen az általa vásárolt autókat is. Instagram-oldalát elnézve pedig Kylie bizony nagyon szereti azokat, igazi megszállottja a luxus- és sportautóknak. A rajongók kéréseinek eleget téve, Kylie tavaly még egy teljes videót is szentelt az autógyűjteményének bemutatására.

A videóblogban a sztár bemutatja élete első, saját vásárlású autóját: egy Range Rover Autobiography-t, amelyet a sztár igényei szerint hófehérre festettek. A bemutató a Mercedes 63-mal folytatódik, ami egy különleges autó a sztár számára, nem csak azért, mert ez a kedvence, hanem mert egy ilyennel tanult meg autót vezetni. A szintén hófehér Ferrari 458 Italia egy születésnapi ajándék volt, aminek különösen örült, hiszen kislánykora óra vágyott egy ilyenre. A piros dísztárcsákat azért rakatta az autóra, mert szerinte egy Ferrari nem Ferrari, ha nincs rajta piros szín. Végül, de nem utolsó sorban a flotta ékköve, az elegáns fehér luxusautó a Rolls-Royce Ghost.

View this post on Instagram

oh happy days 😃

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner) on

 

“Tudom, hogy sok autóm van, de szeretem az autókat, úgyhogy ez van” – hangzik el a zárómondat Kylie-tól. Kylie saját bevallása szerint a bemutatott autók képezik a teljes gyűjteményét, ám ez nem teljesen igaz. Mielőtt azonban Kylie Jenner további autói is leleplezésre kerülnének, először nézzünk utána, hogy miből is telik a 22 éves sztárnak minderre.

A cikk a következő oldalon folytatódik.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
1
2
3
4