polgár tünde
(Fotó: Polgár Tünde/Polgár Dániel/Instagram)

Polgár Tünde a minap ünnepelte 50. születésnapját, amit a tőle megszokott módon alaposan dokumentált is az Instagram-oldalán. A sztárfeleség azt is elárulta, hogy milyen műtéti beavatkozást kapott ajándékba a kerek évszám alkalmából. Tipp: 700 millió forintos kastélyt venne Polgár Tünde és férje

„Ahogy mondani szoktam, ötvennek lenni pont olyan érzés, mint negyvenkilenc évesnek. Nem foglalkoztat a dolog, jól érzem magam a bőrömben, és csak ez számít. Persze, az embernek el kell fogadnia, hogy már nem húszéves, a szervezete is máshogy működik, reagál, a külseje is megváltozik, de ez így van rendjén” – idézi Polgár Tünde szavait a Blikk.

Tünde elmondása szerint a legnagyobb ajándéka az volt, hogy személyesen láthatta külföldön tanuló fiát. „Dani hazajött Amszterdamból, így hármasban ünnepeltünk. Kaptam tortát, lufit, és persze, a másik nagy ajándék a szemműtét volt, és az, hogy végre látok. Sajnos, esténként még érzékeny a szemem, ezért nem tartottunk ­bulit, de remélem, hamarosan rendezhetünk egy kis összejövetelt a barátainkkal. Igaz, nem az a fontos, hogy drága ajándékokkal lepjenek meg, mert alapvetően szeretem, ha élményt adunk egymásnak. Inkább csak megadni a módját a kerek évfordulónak, hiszen ez életem egyik fontos állomása.”

Polgár Tünde egy újabb Instagram-posztjában az alábbi bölcsességeket osztotta meg követőivel: „Ha a korom miatt egy tanácsot elfogadtok: ne másoknak éljetek! Önmagatok miatt élvezzétek, hogy egyediek és tökéletlenek vagytok!”

Ezek a cikkek is érdekelhetnek:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •