Polgár Tünde és Polgár Árpád polgárnet youtube
(Fotó: Polgár Tünde/Instagram)

Polgár Tünde, és férje, Polgár Árpád fényűző élete senki számára sem titok, Magyarország mellett Amerikában is több ingatlanjuk van. Most azonban úgy érzik, csak akkor lenne minden tökéletes, ha egy kastély tulajdonosai is lehetnének. Tipp: Polgár Tünde körül csak úgy izzik a levegő a Seychelle-szigeteken

Most éppen egy kastélyra fáj Polgár Tünde foga

A világ számos pontján van házuk, de ez még mindig nem elég nekik. Folyamatosan kutatnak a jobbnál jobb lehetőségek után, és nagyon úgy tűnik, megvan az újabb elképzelés. “Szeretnénk találni egy kis kastélyt öreg kontinensünk egyik szép részén. Az ideális az lenne, ha egy részében éldegélhetnénk öreg éveinkben, egy másikban pedig nyolc-tíz szobás hotelt alakíthatnánk ki. Látom magam előtt, ahogy főzőtanfolyamokat tartunk a vendégeknek, de ha nincs kedvünk találkozni velük, akkor csak a saját lakrészünkben lennénk. Olyasmire gondolok, ahogy Kordáéknál is van: ideális jut is-marad is szituáció” – mesélte Polgár Tünde a Borsnak.

Polgár Tünde, és férje nagyjából 700 millió forintot költenének egy kastély megvásárlására: „1-2 millió euró a maximum, amit rááldoznánk, de sok függ az ingatlan állapotától is.” Tünde ugyanakkor azt is elárulta, ha megtetszik nekik valami drágább, az biztos nem fogja akadályozni őket abban, hogy megvegyék. Az ő szavaival élve, a felső összeghatár egyáltalán nincsen kőbe vésve.

„Bárhol járunk a nagyvilágban, mindig körbenézünk az ingatlanpiacon. Már többször volt szerencsénk, az amerikai otthonunkat is egy nyaralás során fedeztük fel. Emlékszem, véletlenül tévedtem be egy építkezésre, amikor megláttam egy álomszép üresen álló házat. Megéreztem, hogy nekünk oda kell költöznünk! Napokat töltöttem az internetet bújva, hogy kiderítsem, mikor fogják a piacra dobni és végül szerencsém lett” – tette hozzá Tünde.

Polgár Tünde és Polgár Árpád saját YouTube-csatornát is vezetnek, ahol a nézők betekinthetnek nem mindennapi életükbe. Emellett pedig Tündének saját YouTube-csatornája is van, ahova inkább divat- és stílustanácsadással kapcsolatos videókat tölt fel.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •