szex és new york folytatás hbo
(Fotó: Sarah Jessica Parker/Instagram)

A Szex és New York folytatásának bejelentése óta erre a pillanatra vártunk! Mutatjuk az első hivatalos jeleneteket a hamarosan érkező sorozatból. Tipp: SNOBELIER – Végre Magyarországon is elérhetők a világ legexkluzívabb luxusmárkái

Carrie, Miranda és Charlotte ugyanolyan gyönyörűek 2021-ben, mint 1998-ban voltak

A most megjelent az első kis részletben láthatjuk a vidáman a konyhában tevékenykedő Carrie-t és Biget, akik vélhetően sosem voltak még ennyire boldogok. Egy rövid snitt erejéig Miranda és Charlotte is feltűnik természetesen, és azt kell, hogy mondjuk, a csajok fantasztikusan néznek ki. Ha érdekel, hogy kik lesznek a Szex és New York Just Like That új karakterei és további forgatási képek, kattints ide.

A folytatást hivatalosan idén januárban jelentették be, ekkor már tudtuk, hogy az új sorozat Carrie (Sarah Jessica Parker), Miranda (Cynthia Nixon) és Charlotte (Kristen Davis) hármasával folytatódik csak. Ugyanis a Samantha Jones karakterét megformáló Kim Cattrall sajnálatos módon nem kívánt részt venni a folytatásban. A Cattrall és Parker munkakapcsolata sosem volt felhőtlen, többek között ezért a színésznő korábban már többször is kijelentette, hogy egy életre végzett a sorozattal.

A tízrészes Szex és New York folytatás még idén ősszel debütál az HBO Max-on. Természetesen a magyarországi rajongóknak sem kell csüggedniük, a sorozat vélhetően az HBO Go-n is elérhető lesz, másokhoz hasonlóan először valószínűleg feliratosan, aztán szinkronos változatban is.

Ezeket a cikkeket se hagyd ki: 

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •