louis vuitton bicikli kerékpár
(Fotó: Louis Vuitton)

A legendás francia luxusmárka betört a biciklipiacra! A Louis Vuitton Franciaország egyik legrégebbi kerékpárgyártójával, a Maison Tamboite-tal közösen alkotta meg divatmárka első designer kerékpárját. Tipp: A világ legnagyobb luxusmárkái lakókocsikból árulják portékáikat

Íme a Louis Vuitton x Maison Tamboite kerékpár

A Maison Tamboite 1912 óta látja el a kerékpár szerelmeseit a megrendelésre és méretre készült biciklijeivel, melyekben kombinálja az acélt, a bőrt és a fát. Így egyáltalán nem meglepő, hogy az úgynevezett Louis Vuitton Bike is hasonló alapokon nyugszik. A kerékpár a Tamboite Paris modelljén alapul, ahol nemcsak a márka egyedi acél- és famunkája jelenik meg, hanem a már ismert Louis Vuitton monogram is látható egyes részeken.

Louis Vuitton x Maison Tamboite
A képen látható Louis Vuitton kerékpár nagyjából 8 millió Ft. (Fotó: Louis Vuitton)

Na, persze nem egy hétköznapi bicikliről van itt szó: LED-világítással, nyomkövetővel, ülés alatti lengéscsillapítókkal, és légmentes gumikkal szerelték fel az egyes darabokat. Ezen kívül a táskákhoz hasonlóan itt is lehetőség van a kezdőbetűk bőrbe történő gravírozására, amelyet a hátsó kerékre helyeznek el. Összesen két új modellt dobnak piacra: ezek a “Closed Frame” és a “Step-Through.” Az előbbinél monogramos perforáció található a bőr nyergen, valamint van egy csomagtároló hátul. Az utóbbira egy kosár kerül, aminek oldalát a Louis Vuitton virágmintás monogramjával szórnak tele.

 

Louis Vuitton x Maison Tamboite
(Fotó: Louis Vuitton)

A Tamboite x Louis Vuitton kerékpárjai 28 900 dollárért (ami nagyjából 8,4 millió forintnak felel meg) vásárolhatók meg online és az üzletekben grafit, piros, kék, sárga és barna színekben.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •