scarlet splendour
(Fotó: PR)

Magyarországon is elindult Kelet-Közép-Európa első online luxusáruháza. A SNOBELIER több, mint luxustermékek lelőhelye. Az áruház különleges kurátori koncepciójával, elegáns és felhasználóbarát kialakításával szeretne szakértő személyi tanácsadója lenni a kínálatában böngésző vásárlóknak. Ezt se hagyd ki: Beyoncé felvehette a Tiffany féltve őrzött, 128 karátos sárga gyémántját

A luxusmárkák webshopjában minden megtalálható, ami egy klasszikus, századfordulós nagyáruházban: van női-, férfi- és gyermekosztály, lakberendezési részleg, de még gourmet pult is. Sőt, egy különleges VIP-szekció is, ahol exkluzív, limitált darabszámban készült egyedi termékeket találunk. Ez utóbbi, a Billionaire’s Gifts kategória, amelynek már az elvenezése is beszédes.

SNOBELIER, a luxusmárkák gyűjtőhelye

snobelier
Scarlet Splendour
snobelier luxusmárkák online webáruház
Scarlet Splendour

A SNOBELIER egyedi márkakínálata a régiós adottságok alapján lett kialakítva, és a jövőben eszerint fog fejlődni is. Az áruház legfőbb célja, hogy minél több olyan, világszinten már jól ismert brandet hozzon el a kelet-közép-európai vásárlóknak, amelyeket más módon nem, vagy csak kevéssé, nehézkesen tudnának elérni. Remek példa erre az indiai luxusbútor manufaktúra, a Scarlet Splendour, amelynek olyan világsztár dizájnerek terveznek, mint Matteo Cibic vagy Nika Zupanc. Emellett olyan brandek régiós képviseletét is ellátja 2021 nyarától a webshop, mint Patricia Gucci új luxusbőrönd márkája, az Aviteur vagy a Baghera gyerekautó márka. Tipp: A Ferrari nagy dobása: Itt az első Ferrari dizájner ruhakollekció!

A következő oldalon megtudhatod, milyen világmárkák termékeit találod még meg a webáruházban.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
1
2