Gucci haz - villa
A Gucci ház márciusban egy napra teljes egészében kivehető (Fotó: Bruno) Erhs

Tarol a mozikban “A Gucci ház” című film, amit nemrég mutattak be nálunk is, már az előzetesből és a parádés szereposztásból sejteni lehetett a sikert. A film helyszínét adó ikonikus comói villa, a Balbiano is elvarázsolta a nézőket. Most egy szerencsés néző egy egész napot és éjszakát tölthet el ebben a mesés környezetben másodmagával – olvasható a RobbReport oldalán. Mutatjuk a részleteket! Ezt se hagyd ki: Reszkess, Kevin! Jön az első magyar karácsonyi film, a Nagykarácsony

A filmben a Grand Lake Como rezidencia a főszereplő, Aldo Gucci (Al Pacino) otthona. Aldo Gucci 1953 és 1986 között volt a divatház elnöke; az alapító Guccio Gucci legidősebb fia.

A Gucci ház forgatási helyszínét adó villa az egyik legnagyobb magánlakás a Comói-tónál. Eredetileg Tolomeo Gallio olasz bíboros számára építették a 16. század végén. Egy évszázaddal később egy másik bíboros, Angelo Maria Durini vette át az ingatlant, ahol pazar fesztiválokat és banketteket rendezett. A falakat még ma is a 17. századi freskók díszítik, a ház pedig tele van szebbnél szebb antik bútorokkal és műalkotásokkal. Ezt se hagyd ki: És egy 60 ezer forintos Gucci Cadillac játékautót vennél-e?

A rezidenciában összesen hat lakosztály található. Ezek mindegyikét a nagyra becsült francia építész, Jacques Garcia tervezte. A kertben van egy medence és egy privát móló, valamint egy csónakház is tartozik az ingatlanhoz. Így minden lehetőség adott egy romantikus evezéshez a Comói-tó festői vizein. Az épületből lenyűgöző a kilátás a tóra.

Így csípheted el egy éjszakára a házat

Ha ki szeretnéd próbálni, milyen ott élni, ahol a filmben Patrizia Reggiani és Maurizio Gucci (Lady Gaga és Adam Driver) is töltötte napjait, most akár meg is teheted. A Comói-tó partján álló csodálatos “Gucci ház” 2022 márciusában egy éjszakára Airbnb-vé alakul. A foglalás lehetőségét december 6-án nyitják meg. Az a szerencsés veheti majd birtokba március 30-án egy éjszakára az egész házat, akinek sikerül elsőként lefoglalnia és kifizetnie az ott tartózkodás 1125 dolláros díját, átszámítva körülbelül 370 ezer forintot.

Ezek a cikkek is érdekelhetnek:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •