Kezdőlap Style&Trend Sztárhírek

Sztárhírek

Jennifer Aniston

Készítsd el Jennifer Aniston karcsúsító shake-jét otthon

Jennifer Aniston ugyan édesszájú, de nagyon odafigyel az étkezésére. Most elárulta a titkát, mit iszik, ha édes ízre vágyik. Mutatjuk a receptet!
alec baldwin

Alec Baldwin elhányta magát, miután véletlenül megölte egy kollégáját

Az első helyszíni fotókon Alec Baldwin jól láthatóan sokkos állapotban került a történtek hatására. Hazai fegyverszakértő szerint nem Baldwin a hibás.
alec baldwin

Alec Baldwin lelőtt két embert egy forgatáson, az egyikük meghalt

A helyszíni fotókon Alec Baldwin láthatóan sokkos állapotban van, a seriff hivatala előtt kapták lencsevégre, amint zavarodottan és sírva telefonált.
kocsis tibor tibi párja szerelme

Kocsis Tibor coming outolt: mutatjuk, hogy ki a párja!

Kocsis Tobor egyébként eddig sem rejtegette szerelmét, Lászlót, több képen is együtt szerepelnek, sőt, eddig is a párjaként mutatta be őt. 
Palik László

Kiderült, hogy Palik László miért mondott fel a TV2-nél

Palik László három év után távozik a TV2-től, állítólag azért, mert több olyan döntést is hozott, amely feszültséget keltett az Exatlon stábjában.
joshi bharat kelemen beatrix

Mészáros Lőrinc volt feleségével költözött össze Joshi Bharat

Pár héttel azután, hogy bejelentette, feleségével válnak, Joshi Bharat máris újra szerelmes, Kelemen Beatrixszal közös munkahelyükön jöttek össze.
Csobot Adél

Csobot Adél teljesen kiakadt Gáspár Lacira, mutatjuk, mi történt

Csobot Adél és Gáspár Laci vitáiról szólt a szombat esti X-Faktor. A műsor végén Csobot Adél már a könnyeivel küszködött.
tv2 tóth andi dancing with the stars andrei Mangra

Tóth Andi drámai bécsi keringőjétől mindenki elsírta magát

Tóth Andi és Andrei Mangra olyan bécsi keringőt adtak elő, amely megelevenítette Andi nehéz gyermekkorának meghatározó momentumait.
Csontos Karina

A TV2 fiatal tehetsége a pénteki tragikus autóbaleset egyik áldozata

A TV2 fiatal felfedezettje is abban a Renaultban utazott, ami belerohant egy autómentőbe. Tóth Gabi is gyászolja a balesetben elhunyt fiatal tehetséget.
rúzsa magdi magdolna terhes hármas ikrek

Kiderült, milyen neműek lesznek Rúzsa Magdi hármasikrei

Rúzsa Magdi szinte repes a boldogságról, mióta megtudta a babák nemét, hiszen teljesül az álma: egyszerre kisfiús és kislányos anyuka lesz.