Kezdőlap Sztárhírek Sztár rövidhírek

Sztár rövidhírek

Krizsán Lili: „Rettegek attól, hogy újra olyan leszek, mint régen”

Pár hete már úgy tűnt, jobban van Krizsán Lili, a kórházból is hazaengedték ideiglenesen. Most azonban kiderült, hogy még koránt sincs jól a 21 éves lány.

Hatalmas örömhírt jelentett be Szalai Ádám: apuka lesz a focista!

Az FC Basel magyar válogatott légiósa, Szalai Ádám hétvégi gólörömével azt üzente, hogy hamarosan édesapa lesz. Gratulálunk!

Pumped Gabo szerint van, ami még a háborúnál és a covidnál is fontosabb

Sokan a mai napig nem tudják, hogy Pumped Gabo gyúrós külseje egy olyan embert takar, aki nagyon komolyan veszi a bolygónkat érő változásokat.

Ukrán menekülteket fogadna be otthonába Cher

Cher legutóbbi Twitter-bejegyzésében felajánlotta, hogy otthonában fogadná be az Ukrajnából menekülni kényszerülő családokat.

Műsorvezető lett Patai Anna, a Megasztár egykori gyereksztárja

Az idén 22 éves Patai Anna januárban rádiós műsorvezető lett, de természetesen a zenéléssel sem hagyott fel, nemrég videóklipet adott ki.

Másodjára is anyai örömök elé néz Vajna Timi húga, Palácsik Lilla

Vajna Tímea húga, Palácsik Lilla és Visváder Tamás ismét szülői örömök elé néznek, a kis Noah-nak hamarosan fiú testvére születik.

Nótár Mary saját családja irigy az énekesnő sikereire

Nótár Mary sikereit sokan próbálták meg kihasználni az évek során, sőt, saját bevallása szerint családjában is akadtak irigyek.

Stahl Judit, a férje és a lánya három különböző országban élnek

Stahl Judit egy ideje már a nyilvánosságtól távol éli életét, most a Korhatártalanul című YouTube-sorozatban mesélt mindennapjairól.

Megkérték Tornóczky Anita kezét, mutatjuk az eljegyzési gyűrűjét

A Konyhafőnök VIP győztese, Tornóczky Anita Instagram-oldalán számolt be a nagy hírről, és még a gyönyörű eljegyzési gyűrűt is megmutatta.

Babafotó! Megszületett a vízilabdázó Zalánki Gergő első gyermeke

Zalánki Gergő fia a különleges Zénó nevet kapta. Cikkünkben megmutatjuk az olimpiai bronzérmes sportoló fiának első babafotóját is.