Kezdőlap Sztárhírek Sztár rövidhírek

Sztár rövidhírek

Bangó Margitot azonnal műteni kellett, 71 évesen újra legyőzte a rákot

Az énekesnőnél dédunokájának köszönhetően vették észre a daganatot. Bangó Margit pár hónap leforgása alatt két műtéten esett át, de ma már jól van.

Újabb drasztikus változáson esett át ByeAlex, így néz ki most

ByeAlex kaméleon módjára változtatja külsejét: rengeteg hajfestés után a zenész úgy döntött, kipróbálja a kopasz stílust is.

Végre kiderült, miből él valójában Pumped Gabo

Pumped Gabo most Tatár Csilla #feedbement című, YouTube-on megtekinthető műsorában vendégeskedett, ahol is elárulta, miből él, és miből áll egy napja.

Fejlemény L.L. Junior kisfiának ügyében, a zenész is megszólalt a döntésről

L.L. Junior fiának ügyében az ügyészség ejtette a zenész volt felesége, Hopp Csilla ellen felhozott vádakat, helyette a nő barátnője ellen emeltek vádat.

16 év után válik Jason Momoa és felesége, Lisa Bonet

Jason Momoa és Lisa Bonet különleges, szinte már mesébe illő kapcsolata véget ért. A pár Instagrom jelentette be a döntésüket.

Szilágyi Gerda nyílt levélben tagadja az édesapját ért vádakat

Szilágyi Liliána ügyében nyílt levélben szólalt meg annak húga, Szilágyi Gerda is, tagadja, hogy édesapja bántalmazta volna testvérét vagy őt.

Húgáért aggódik az apját bántalmazással vádoló Szilágyi Liliána

Szilágyi Liliána most elsősorban húgáért, a magyar bajnok Szilágyi Gerdáért aggódik, aki a költözés óta jelenleg is az apjával él, aki egyben az edzője is.

Mádai Vivien újra szerelmes, az Instagramon mutatta meg új párját

Mádai Vivien egy 24 óráig elérhető Instagram storyban azt is elárulta, hogy új párjával már a karácsonyt is együtt töltötték.

Harry herceg és Meghan Markle először mutatták meg kislányukat

Harry herceg és Meghan kislánya, Lilibet „Lili” Diana Mountbatten-Windsor a királynő 11. dédunokája, és a nyolcadik a brit trónutódlási sorban.

Damu Roland mélyaltatásban van, az orvosok az életéért küzdenek

Súlyos állapotban, mélyaltatásban fekszik kórházban Damu Roland, miután két oltás ellenére elkapta a koronavírus-fertőzést.