legértékesebb autómárka toyota

Továbbra is a Toyota a legértékesebb autómárka a világon

Összeállították a bolygó legértékesebb márkáinak rangsorát, a BrandZ Top 100 listáján tizenharmadszor – sorban nyolcadik alkalommal – a Toyota vezet.
Peller Mariann márkanagykövet

Peller Mariann a Honda Jazz e:HEV márkanagykövete

Az új modell dinamikus, lendületes, és képes a külső megújulásra, ahogyan az RTL Klub Reggeli műsorvezetője, Peller Mariann.
törésteszt női bábukkal

2022-től már női bábukkal is végeznek autós törésteszteket

Hamarosan pontosabb eredményekkel szolgálhatnak az autós ütközések szimulációi, ugyanis 2022-től kötelezővé teszik a női törésteszt bábuk alkalmazását is.
noi autovasarlo

Hogyan vásárol egy nő autót? Neki sem csak a szín számít!

Egyre felkészültebben vásárolunk új autót, szeretjük az automata megoldásokat, a belső design pedig kiemelten fontos nekünk, nőknek. Sőt megsúgjuk, az autóvásárlások többsége mögött erősen érezhető a női befolyás.
Seat MO mikromobilitás

Bemutatkozott az új városi mobilitási márka, a SEAT MÓ

Bemutatták az új SEAT MÓ eKickScootert és a SEAT MÓ eScooter 125-öt, ami a cég 70 éves történetében az első 100% -ban elektromos motorkerékpár.
okosauto-adatvedelem-vezetes

Biztonságosabb közlekedést biztosít az okosautó, de vajon mit tud rólunk?

Nem vagyunk tisztában azzal, hogy milyen infókat rögzítenek az ilyen autók, és azzal sem, hogy kinek van hozzáférése az adatokhoz, és mire használja őket.
bringaszállitás autóval

Eláruljuk, mennyivel nőhet a fogyasztás kerékpárszállításnál

Mivel viszonylag kevesen szeretik teljesen szétszedni a bringákat, hogy a kocsiban elférjenek a család mellett, marad a tetőre, vagy az autó hátuljára szerelhető megoldás.
Mazda RX-Vision GT3

Végre valóság lett a Mazda RX-Vision GT3 koncepcióból, próbáld ki te is!

5 évvel bemutatása után valóság lett a Mazda RX-Vision GT3 koncepcióautóból. A versenyautót ugyanis mostantól bárki kipróbálhatja a Grand Turismo játékban.
BMW-6-os-Gran-Turismo

Sportos, elegáns és hatékony: bemutatkozik az új BMW 6-os Gran Turismo

Gondosan finomhangolt karosszériadizájn, elegáns utastér, prémium minőségű anyagok és felszereltségi funkciók - ez az új BMW 6-os Gran Turismo!
mobilitási pontok budapest

A környezetkímélő utazást szolgálják az új budapesti Mobilitási Pontok

A Mobilitási Pontok olyan helyszínek, ahol kerékpárkölcsönző, elektromos roller-, robogó-, és autómegosztó-rendszereket vehetünk igénybe.
Something is wrong.
Instagram token error.