közlekedési baleset

Személyi sérüléssel járó közlekedési baleset esetén mit követelhetünk?

Egy közlekedési baleset önmagában is rendkívül megrázó, vétlen félként azonban még szembe kell néznünk a kárrendezés nehézségeivel is.
új jaguar F-PACE

10 érdekesség a hibrid hajtással érkező új Jaguar F-Pace-ről

Határozott, új külső megjelenéssel és szépségesen megmunkált, vadonatúj belső térrel és hibrid hajtáslánccal érkezik az új Jaguar F-PACE.
ID.4 Volkswagen e-suv

Megérkezett az új Volkswagen ID.4, a márka első e-SUV-ja

Az ID.4. érzelemdús, sokoldalú jármű hatékony elektromos hajtással, tágas helykínálattal, modern asszisztens rendszerekkel és erőteljes dizájnnal.
peugeot múlt jövő születésnap

Ma van a Peugeot születésnapja, különleges logóval ünnepel a márka

210 éves lett az oroszlános márka! A Peugeot születésnapja alkalmából új logóval jelentkezik és számos kedvezménnyel kedveskedik a rajongóknak.
vezetéstechnikai tréning novák katalin

Még lehet jelentkezni az ingyenes vezetéstechnikai tréningre

A vezetni tanuló kisgyermekes anyák és 20 év alattiak számára ajánlott vezetéstechnikai tréning során éles helyzetekben próbálhatják ki magukat az érdeklődők.
kék és fekete opel grandland x hybrid4

Opel Grandland X Hybrid4: lenyűgözött a benne rejlő 300 lóerő!

A teljesen elektromos üzemmód mellett összkerék meghajtással is vezethető az Opel új plug-in hibridje. Tesztünkben mindent elárulunk erről a szuper modellről.
autó kinyitása

Nem tudod kinyitni az autót? Ezek a leggyakoribb okok és megoldások

Ha már megtörtént a baj, több megoldás is van, amivel hosszabb-rövidebb idő alatt újra bejuthatunk az autóba, legjobb, ha az alábbi tanácsokkal elkerüljük az ilyen szituációkat.
csúcslimuzin a lexustól

Megújult a Lexus LS – ez a legfontosabb 5 dolog a luxuslimuzinról

Az új LS-ben teljesen automatikus parkolási rendszer épp úgy megtalálható, mint az okostelefon-integráció, az utasteret őedig a japán díszművesség ihlette.
elektromos kerékpár pályázat

Októbertől már támogatással is vásárolhatunk új e-biciklit

Az elektromos kerékpár vásárlását támogató páyázat októberben kezdődik, és mintegy 7000 elektromos rásegítésű bicaj megvásárlását teszi lehetővé.
seat leon 2020

10 érdekesség az új SEAT Leon-ról, amit elvittünk egy körre

Itt a SEAT Leon negyedik nemzedéke ötajtós és kombi változatban, amely új szintre lép a konnektivitás, a gazdaságosság, a dinamika és a biztonság terén.