A huncut Dolphin kalandjai – BYD Dolphin Design teszt

A Build Your Dreams (kiírom, mert szimpatikus a jelentése: „Építsd az álmaidat”) Dolphin típusa egy kedves megjelenésű közepes méretű „crossoveres” elektromos autó, amely márkatársaihoz hasonlóan az óceán ihlette típusnevet a Dolphin-t (jelentése: delfin) kapta....
női sofőr női vezető

7 rossz vezetési szokás, amivel tönkreteheted az autót

Állandó fékezés lejtőn, hideg motorral indulás, sebességváltón a kéz pihentetése - lehet, hogy kényelmesnek tűnnek, de árthatnak az autónak.
ideges sofor autoban

Vannak napok, amikor úgy érzed, minden autós megőrült? Ez lehet az oka

A frontérzékenység sokkal komolyabb probléma, mint aminek hisszük, főleg az utakon okozhat sokaknak "fejfájást." Cikkünkből megtudhatok, mik a tünetei.

Budapestre érkezik a Tesla Cybertruck!

A Tesla ma bejelentette, hogy az elkövetkező hetekben bemutatja a Cybertruckot a kijelölt európai helyszíneke
Suzuki S-Cross

Suzuki S-Cross teszt: miért veszik ennyien? Megnéztük mi is!

Kipróbáltuk, hogyan teljesít a magyarok egyik legnépszerűbb SUV-ja, a Suzuki S-Cross. Valóban egy értéktartó családi autó, erős motorral, megfizethető áron?
mini countryman nőz tulajdonos és vezető

Ezt a hét dolgot ellenőriztesd az autódon tavasszal, ha még nem tetted

A tavaszi autóellenőrzés nagyon fontos a biztonságos közelekdés szempontjából.. Összegyűjtöttük, mit érdemes leellenőriztetnünk az autónkban!

Nők a kormányművek mögött – Lányok Napja a Boschnál

A Bosch maklári telephelyén a tudományok és a technológia iránt érdeklődő fiatal hölgyek a járműalkatrész-gyártással ismerkedhettek meg

Luxus SUV 707 lóerővel: jön a DBX707. Imádjuk!

Az Aston Martin-tól megszokott időtlen dizájnnal és a személyre szabhatóság végtelen lehetőségével érkezik a márka első luxus SUV-ja, a DBX707.

A legerősebb Tesla Model 3 Performance érkezik

A Tesla Model 3 Performance több mint 460 lóerős, mindössze 3,1 másodperc alatt gyorsít 0-ról 100 km/h-ra, és 262 km/h a végsebessége. 

A Ford különleges modellváltozatok bevezetésével ünnepli a legendás Mustang 60. évfordulóját

A Ford vállalat a Ford Mustang Világvágta ünnepsorozattal, illetve az új Mustang California Special és a Nite Pony Package modellváltozatok bevezetésével ünnepli a Mustang 60. évfordulóját.