Tudat alatt az autó színének megválasztása pszichológiai nyomásgyakorlásként is működhet. Ezzel is próbáljuk befolyásolni, hogy mit gondoljon rólunk a világ. A színpszichológia régóta vizsgálja, mit árul el rólunk a kedvenc színünk.

szines porschek
Micsoda színkavalkád!

Előző cikkünkben összeszedtük, milyen személyiségtípust jelöl a piros, szürke, ezüst, kék és zöld autó. Most megmutatjuk, mit üzensz a világnak, ha bézs, arany, sárga, narancssárga, fekete, fehér vagy egyedi színű autód van.

Barna, bézs vagy pezsgő: nem szórod a pénzt

opel insignia rouge barna szín
A Rouge barna árnyalatú Insignia Grand Sport

Ha autód barna vagy bézs, két lábbal állsz a földön. A színpszichológia szerint becsületes vagy és nem szórod a pénzt. Fontos számodra a megbízhatóság. Inkább az egyszerűséget választod a feltűnés helyett, ha tudod, hogy hosszabb távú haszont érhetsz el ezzel a döntéseddel. A takarékoskodás központi szerepet tölt be az életedben. Nem igazán érdekel a stílus és a divat, új dolgokat leginkább akkor veszel, ha a régi már javíthatatlanul tönkrement.

Arany és sárga: a színpszichológia szerint nem aggódod túl a dolgokat

Opel Insignia Exclusive electric sárga
Opel Insignia Exclusive vadító sárga színben

A sárga és az arany az öröm és a boldogság színei a színpszichológia szerint. Ha ilyen autód van, akkor a „Ne aggódj feleslegesen, légy boldog!” mottó határozza meg a mindennapjaidat.

Bölcs vagy, jó a humorérzéked és nagyszerű ötleteid vannak. Ha korban nem is, lélekben örök fiatal maradsz, aki követi a trendeket, szereti az élénk színeket és a merészebb formákat.

A cikk a következő oldalon folytatódik.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
1
2
3