Az elektromos rollerek egyre népszerűbbek Magyarországon könnyű kezelhetőségük, kényelmes használatuk miatt, de sokan azért is választják ezt a közlekedési módot, mert környezetbarát és gyors haladást biztosít a zsúfolt városi forgalomban. A Xiaomi modelljei kiváló ár-érték arányukról és megbízhatóságukról híresek. Kielégítik a rendszeresen városban közlekedők, az ingázók, de a szabadban kirándulók igényeit is.

A négy rollert négy, némileg eltérő felhasználási szcenárióra tervezték. A Xiaomi Electric Scooter 4 ingázásra, rövidebb utakra ideális; a Xiaomi Electric Scooter 4 Pro (2nd Gen) változatot az igazán rázós utakra is el lehet vinni, az ütéscsillapításnak, a széles gumiabroncsoknak köszönhetően; a Xiaomi Electric Scooter 4 Lite változat a városi közlekedésben érzi igazán otthon magát, használójának divatos megjelenést és megbízható utazási élményt biztosít; a Xiaomi Electric Scooter 4 Ultra pedig egy kitartó hosszútávfutó, erőteljes gyorsulást biztosít és könnyedén jut fel az emelkedőkre is, teljesítménye városra és terepre egyaránt alkalmassá teszi.

Egy rövid bemutató keretében a Városligetben próbálhattuk ki a különböző rollereket. Elmondhatom, hogy a rollerezés világa eddig nem ragadott el, de páratlan élmény volt a csodálatos, megújuló Városliget nevezetességeit úgy végigjárni, hogy közben nem fáradok el. A korlátlan mobilitás élményével gazdagodtam, megértettem, milyen szuper dolog közlekedési szokásainkat kiegészíteni ezzel az elektromos ketkerékűvel. A kipróbált rollerek közt van egészen könnyű, de rövidebb hatótávú, kicsit nehezebb de egy feltöltéssel akár 60-70 km megtételére képes rollerek is. Bízunk benne, hogy rövidesen tartós teszt keretében is beszámolhatunk arról milyen az élet rollerrel városban vagy éppen a nyaralás alatt!

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •