Hírek

büntetőfékezés közlekedési probléma

Büntetőfékezés: az autósok szerint ez a legégetőbb közúti probléma

Online kutatásból kiderült, hogy a vezetők túlnyomó része szerint a büntetőfékezés messze a legveszélyesebb közúti probléma, ezt követi a "bevágás".
miklósa erika himnusz magyar nagydij

Miklósa Erika és Rost Andrea énekli idén a himnuszt a Magyar Nagydíjon

Négy művész - köztük Rost Andrea, Miklósa Erika - tolmácsolásában hallja a Magyar Nagydíj előtt a sportszerető közönség a magyar Himnuszt.
ingyenes parkolás koronavírus

Élet az ingyenes parkolás után: változtatunk-e a szokásainkon?

Jelentősen megoszlanak a vélemények arról, hogy az ingyenes parkolás mennyire volt hasznos spórolás szempontjából, vagy mennyire volt destruktív a dugók vagy épp a helykeresés során.
Turbókörforgalom budapest airport

Turbógyorsasággal készült el a reptérre vezető új turbókörforgalom

Elkészült a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér 2. Termináljához vezető, 4-es számú főúton épült kétsávos turbókörforgalom, hamarosan új kerékpárút is épül.
Honda Civic Type R Limited Edition is the 2020 WTCR Official Safety Car

Íme, a 2020-as FIA WTCR hivatalos biztonsági autója!

Üde színfolt lesz a versenypályákon, hiszen, a csak ebben a színben elérhető, Sunlight Yellow fényezésben tündököl, és 20”-os, kovácsolt BBS alufelniken gördül.

Volkswagen T-Roc Cabriolet: Megérkezett a nyitott tetejű ékszerdoboz

T-Roc a jó idő beköszöntével már kabrió verzióban is elérhető, exkluzív, sportos megjelenésével és nyitott tetejével még több tekintetet vonz az utakon.
új BMW 4-es Coupé

Megkezdődött az új BMW 4-es Coupé sorozatgyártása

A dingolfingi üzemben nem kevesebb, mint öt új modell sorozatgyártása vette kezdetét. A gyártósor első újdonsága az új BMW 4-es Coupé!
legértékesebb autómárka toyota

Továbbra is a Toyota a legértékesebb autómárka a világon

Összeállították a bolygó legértékesebb márkáinak rangsorát, a BrandZ Top 100 listáján tizenharmadszor – sorban nyolcadik alkalommal – a Toyota vezet.
törésteszt női bábukkal

2022-től már női bábukkal is végeznek autós törésteszteket

Hamarosan pontosabb eredményekkel szolgálhatnak az autós ütközések szimulációi, ugyanis 2022-től kötelezővé teszik a női törésteszt bábuk alkalmazását is.
Mazda RX-Vision GT3

Végre valóság lett a Mazda RX-Vision GT3 koncepcióból, próbáld ki te is!

5 évvel bemutatása után valóság lett a Mazda RX-Vision GT3 koncepcióautóból. A versenyautót ugyanis mostantól bárki kipróbálhatja a Grand Turismo játékban.
Something is wrong.
Instagram token error.