Hírek

2022 új range rover

9 év után végre érkezik a vadonatúj Range Rover!

Az ikonikus terepjáró legújabb, immár ötödik generációját október 26-án mutatják be. A 2022-es Range Rover a borítókép alapján hű marad elődei stílusához.
használt autó piac autóvásárlás

Annyian akarunk használt autót venni, mint még soha

Jóval drágábban lehet használt autót venni, mint egy évvel ezelőtt. A kereslet egyre nő és ez az árakra is hat. A korábbi rekordeladási adatok dőlnek meg.
Lexus

Visszatér a Lexus a mozivászonra, ezt a kisfilmet látnod kell

Különleges szuperhős társaként tér vissza a Lexus a Marvel moziuniverzumba. Három év után az "Örökkévalók" című filmben láthatjuk a képernyőn.
porsche design hotel szálloda

Saját hotelláncot alapít a Porsche Design

Csúcskategóriás hotelláncot tervez létrehozni a Porsche Design, a tervek szerint a következő hat évben a világ 15 nagyvárosában létesülne Porsche-hotel. 
világító kerékpárút

Még idén nyolc új helyszínen épül futurisztikusan világító kerékpárút

November végéig öt megyében 11 helyszínen, jelentős idegenforgalmi célpontok környékén dolgoznak a kivitelezők a kerékpárutak mellett két közútszakaszon is.
lexus lx 600

A 2022-es Lexus LX 600 megújult külsejétől egyszerűen megvadulsz

A Lexus legnagyobb és legdrágább modelljét kívül 90 százalékban a minden eddiginél nagyobb krómozott hűtőrács dominálja, belül pedig színtiszta luxus.
elsőbbségtábla új közúti jelzőtáblák szabálytalanul parkoló autók

Új jelzőtáblák lepték el Budapest belvárosát. Mutatjuk, mit jelentenek!

A szabálytalanul parkoló autók visszaszorítására új táblákat raktak ki Budapesten a Wesselényi, Nefelejcs és Dohány utcában.
Swapp team

Már Dubajban is hódít a Swapp, a magyar start-up autós szolgáltatás

Bécs és Budapest után Dubajban is elindítja havidíjas autóelőfizetős szolgáltatását a Swapp. Mutatjuk, hogy került a Közel-Keletre a részben magyar startup.
opel combo mol limo xl

Tévét vagy bútort vennél? A Mol Limo XL-be ezek is beleférnek!

Opel Combo Cargo kishaszongépjárművel bővítette flottáját a Mol Limo, amik segítséget nyújthatnak költözéshez vagy nagyobb bútorok szállításához is.
Toyota Mirai

A Toyota Mirai beautózta magát a Guinness Világrekordok Könyvébe

Fél éven belül két új világrekordot állított fel a Toyota Mirai. Májusban minden eddiginél nagyobb távolságot tett meg egy feltöltéssel. Mutatjuk mennyit!