Hírek

balesetmentes városok közlekedés

Élhető és balesetmentes városok – ez a célja az Életrevaló programnak

Az Életrevaló program célja a zsúfolt városok élhetőbbé tétele, a fenntartható fejlődés, a balesetek számának csökkentése.
mazda 100 évfordulós modellek

100. évfordulós, különleges kiadásokkal készül a Mazda

Az 1960-as Mazda R360 színtémájára alapozva és a Mazda 100. évfordulója alkalmából különleges kiadásokkal készül a márka.
peugeot múlt jövő születésnap

Ma van a Peugeot születésnapja, különleges logóval ünnepel a márka

210 éves lett az oroszlános márka! A Peugeot születésnapja alkalmából új logóval jelentkezik és számos kedvezménnyel kedveskedik a rajongóknak.
vezetéstechnikai tréning novák katalin

Még lehet jelentkezni az ingyenes vezetéstechnikai tréningre

A vezetni tanuló kisgyermekes anyák és 20 év alattiak számára ajánlott vezetéstechnikai tréning során éles helyzetekben próbálhatják ki magukat az érdeklődők.
lexus rajztanfolyam

Rajztanfolyam a Lexustól: tanulj meg könnyen és gyorsan autót rajzolni!

A világ egyik legelismertebb dizájnere, a Lexus világszintű formatervezési igazgatója, Koichi Suga lépésről lépésre mutatja be, hogyan kell autót rajzolni.
mercedes-benz made in kecskemét

Egyetemi képzést indított a kecskeméti Mercedes-gyár

A Mercedes-gyár és a Neumann János Egyetem az autógyártás felépítését, működését, és a legújabb technológiákat megismertető egyetemi kurzust indított.

A Skoda együtt érez az autóban szundító utasokkal

A legújabb Skoda-reklám az autóban alvás kényelmetlen, de egyben humoros momentumait örökíti meg, amire megoldást kínál az új Sleep Package kiegészítőjük.
hibrid meghajtású Suzukik

A mélypont után a Magyar Suzuki Zrt. optimista a jövőt illetően

A hibrid meghajtású Suzukik fogadtatása pozitív a fogyasztók részéről, így 2020. utolsó két negyedévére reális cél a piacvezető pozíció visszaszerzése.
Fazekas Fiat Tipo

Galéria: Ilyen volt a Fiat Országos Díjugrató Bajnokság

A Fiat Országos Díjugrató Bajnokság győztese Fazekas István lett, a bajnoki serleg mellé egy 7 millió forint értékű Fiat Tipo személyautót kapott.

Mától a rendőrség célkeresztjében a mobilozók és a gyorshajtók

A Pest megyei rendőrök is szűrik a vezetés közben mobiltelefonálókat és a gyorshajtókat. Az egy hétig tartó ellenőrzés a ROADPOL kezdeményezése.