zöld hidrogén a közlekedésben

A zöld hidrogén forradalma: 2050-re karbonsemleges lehet a világ

A világgazdaság zöld hidrogénre való áttéréséről, a legújabb hidrogénalapú innovációkról, valamint Magyarország Nemzeti Hidrogénstratégiájáról és más témákról beszélgetnek a Bosch Magyarország Podcast legfrissebb adásának szakértő vendégei.
használt okostelefon a Rejoy.hu-n

Használt okostelefon megbízható forrásból, ezért válaszd a Rejoy.hu-t!

A megbízható, egyszerű és gyors online piactéren az egyszerűbb modellektől a legújabb, csúcskategóriás készülékekig válogathatsz.
Bosch podcast

Szenzorforradalom! Áldás vagy átok?

Környezetünkről és rólunk is gyűjtik az adatokat azok az apró érzékelők, amelyek behálózzák mindennapjainkat, biztonságosabbá és kényelmesebbé teszik életünket. Mennyiben áldás vagy átok ez, hol tart és merre folytatódik a szenzorok forradalma?
álláskeresés it képzés számítógép home office

Ingyenes online IT-képzés nőknek, így jelentkezhetsz te is

Az online IT-képzés bárki által elvégezhető, előképzettség nem szükséges hozzá és felső korhatár sincs. Egyedül középszintű angol nyelvtudásra van szükség.
okostelefon orosz sms yettel applikáció e-kárbejelentő

Támadnak az adathalászok: Ha ilyen orosz SMS-t kapsz, azonnal töröld!

Az orosz .ru végződésű e-mail címekről érkező SMS-üzenetek vélhetően internetes csalókhoz köthetők, ne nyisd meg és azonnal töröld őket.
streamingszolgáltató arany málna tv2 play prémium skyshowtime

Új magyar streamingszolgáltatás indult, itt a TV2 Play Prémium

Elindult a TV2 streamingoldalának prémium felülete, amit leginkább az RTL Most+-hoz lehet hasonlítani a magyar piacon. Ez lesz a TV2 Prémium kínálatában.
google street view autó utcakép

Ezekben a városokban találkozhatsz a Google Street View autóival

A Google Utcakép autói idén tavasszal újra visszatérnek a magyar utakra. A következő hónapokban az ezekben a városokban találkozhatsz velük.
okostelefon orosz sms yettel applikáció e-kárbejelentő

Szuper ajánlatokat és bőséges mobilinternetet kínál a Yettel

A Yettel belépő előfizetői csomagja, a Yettel XS 3 GB belföldi mobilnetet és 150 lebeszélhető percet kínál mindössze 4490 forintos havi díjért.
időalapú jegyek bkk

Egy jegy mind felett! Már elérhetők az időalapú jegyek a BudapestGO-ban

Az új időalapú jegyek azoknak lehetnek praktikusak, akik nem rendelkeznek bérlettel és csak alkalmanként használják a közösségi közlekedést Budapesten
toyota aygo x belső multimédia műszerfal

Felfújja magát a Toyota kormánya, ha veszélyt észlel

A Toyota legújabb találmánya a kormánykerék segítségével tájékoztatná a vezetőt, csak éppen nem az eddig megszokott módon.