Porsche eBike

Luxuskerékpárt épített a Porsche! Mutatjuk, mitől különleges az eBike

A Porsche elektromos kerékpárja, az eBike a méltán híres Taycan újragondolt változata. A luxuskerékpár kétféle kivitelben és három vázméretben érhető el.
Skool - Asura

Ingyenes workshop: Készíts mesterséges intelligencián alapuló applikációt!

Mesterséges intelligencia, képfelismerés és gépi tanulás. Csupán néhány kifejezés, melyet te is megtanulhatsz a Skool és az Asura Technologies Zrt. hamarosan induló, közös online műhelymunkáján. Ingyenes workshop, ahol mesterséges intelligenciát használó applikációt alkothatsz A Skool és...
vécé illemhely mosdó

A japán vécék annyira menők, hogy még a vírus terjedését is akadályozzák

A fizikai érintést ténylegesen kizárja, így a vírusok terjedését is csökkentheti az a technológia, amellyel a japán WC-ket szerelné fel egy start-up.
lego vidiyo

A LEGO megalkotta a saját TikTok appját. Jön a VIDIYO!

A LEGO VIDIYO segítségével most bárki rendezhet, alkothat, szerepelhet, és meg is oszthat egyedi zenés videókat egy biztonságos közösségi környezetben.
közösségimédia-függőség

Öt évet pazarlunk el a közösségi médiára. Tudd meg, hogy te mennyire vagy függő!

A közösségi média függőség ma már komoly probléma, a social media túlzott használata többek között depresszióhoz, elidegenedéshez és levertséghez vezet.
adathalászat adatlopás adatvédelem

Ismert cégek nevével élnek vissza az internetes adathalászok, sokan bedőlnek nekik

Az elmúlt időszakban jelentősen megnőtt a NAV nevével visszaélő adathalász-támadások száma. Az internetes csalók egyre kreatívabban csapnak le.
online orvos dokiapp

A DokiApp alkalmazással bármikor online konzultálhatsz az orvosokkal

2020-ban az Év Applikációja az az alkalmazás lett, amellyel lehetőségünk van a nap 24 órájában orvosok és pszichológusok segítségét igénybe venni.
egészségügyi fejlesztés kutatás

Öt egészségügyi innováció, amelyre érdemes figyelni 2021-ben

Virtuális asszisztens a betegek számára, környezetbarát UV-védelem, az Alzheimer-kórban szenvedők támogatása - az elkövetkező években nagy változások várhatóak az orvostudományban.
okos kerekesszék phoenix i

Ultrakönnyű és intelligens kerekesszék fejlesztését támogatta a Toyota

A Toyota támogatásával a brit fejlesztésű okos kerekesszék, a Phoenix I mozgáskorlátozottak millióinak életét változtathatja meg.
fedelzeti kamera

Friss a jogsid? Akkor a fedélzeti kamera hasznos társad lesz

A fedélzeti kamerák felvételeinek visszanézésével elemezhetjük a vezetéstechnikát és segíthetünk a rossz beidegződések elkerülésében.