online bántalmazás

Kiber KRESZ segít a szülőknek felismerni az online bántalmazás jeleit

Az online bántalmazások, a cyberbullying visszaszorítása érdekében ad gyakorlati tippeket szülőknek és felnőtteknek az UNICEF Magyarország webinar-sorozata,
ray ban stories okosszemüveg facebook

A Ray-Ban és a Facebook okosszemüvegét sosem akarod majd levenni

A Ray-Ban Stories okos napszemüvegek a klasszikus Wayfarer szemüvegkeretekre épülnek,  így egyszerre funkcionálisak és ikonikusan stílusosak is.

Többmillió forintos ösztöndíjban részesült két magyar kutatónő

L’Oréal–UNESCO A Nőkért és a Tudományért ösztöndíj győztesei Dr. Pataki Hajnalka és Dr. Wilhelm Imola, akik összesen 4 millió forint díjazásba részesültek.
google pay mobilfizetés

A Google Pay alkalmazásban benne van minden, ami a pénztárcádban

A fizetés mellett a Google Pay applikáció megkönnyíti a beszállókártyák tárolását, a hűségpontok beváltását és a kártyák kezelését is.
Pár év múlva már az okostelefon lehet a slusszkulcsunk

Az Apple tesz róla, hogy soha többet ne tűnjön el a jogsid

Az amerikai autósok legnagyobb örömére az Apple legújabb frissítésével már a jogosítvány is hozzáadható a Wallet pénztárca alakalmazáshoz.
mobiltelefon használat skype viber messenger magyar

Skype-nagymama és Messenger-nagypapa: köztünk élnek és egyre többen vannak

A magyarok előszeretettel használják kiadásaik csökkentésére az online telefonálás adta lehetőségeket, legnépszerűbb a Skype, Viber és Messenger.
etele pláza budapest

Az ország első okosplázája helyetted intézi a parkolást

Okos és modern megoldásokkal, önműködő parkolórendszerrel, folyamatosan fertőtlenített belső terekkel és egy robottal vár szeptembertől az Etele Plaza.
lg puricare maszk

Mikrofon és hangszóró is van a thai olimpikonok okosmaszkjában

Az LG PuriCare egy viselhető légtisztító arcmaszk, amelybe a szakemberek egy apró és könnyű, ám annál erősebb ventilátort építettek.
youtube shorts

Végre itt a YouTube Shorts, készíts vele látványos, rövid videókat!

A felhasználók már itthon is élvezhetik a YouTube új, rövid formátumú videós élményét, amivel látványos, maximum egyperces videók készíhetők, íme a Shorts.
papír alapú dokumentáció

Digitalizáció ide vagy oda, továbbra is papír alapon dokumentálunk

Továbbra is elsőbbséget élvez a papír alapú dokumentáció a munkavégzés során, hiába a digitalizáció és home office. A Canon Hungária kutatása erre mutat rá.