fedelzeti kamera

Friss a jogsid? Akkor a fedélzeti kamera hasznos társad lesz

A fedélzeti kamerák felvételeinek visszanézésével elemezhetjük a vezetéstechnikát és segíthetünk a rossz beidegződések elkerülésében.
bmw digitális kulcs iphone

A BMW iX modellel érkezik az új digitális kulcs, amihez szinte már mobil se...

A BMW iX modellben bemutatkozik az ultraszélessávú technológiával dolgozó BMW Digital Key Plus, azaz az iPhone-okkal kompatibilis digitális kulcs.
facebook közösségi média eltűnik a lájk

Hamarosan megszűnik a lájkolás a Facebookon

A következő hetekben és hónapokban alapjaiban változik meg a legnagyobb közösségi oldal, ugyanis megszűnik a lájkolás lehetősége a Facebookon.
fiatal nő mobillal

3+1 tipp: Így készíts tökéletes, profi videót telefonnal

Profi videókat telefonnal készíteni gyerekjáték, hiszen a jó minőségű videós tartalmakhoz ma már nincs szükségünk profi kamerára.
AVAZ magyar app

Magyar nyelvű app segíti a beszédzavarral küzdők kommunikációját

Magyar nyelven is elérhetővé vált a súlyos beszédzavarral küzdő gyermekek és felnőttek akadálymentes kommunikációját támogató alkalmazás, az AVAZ.
internetes bűnözök hacker

Támadnak a hackerek! Hogyan védekezzünk a kibertámadások ellen?

Közel 300 százalékkal nőtt a kibertámadások száma a koronavírus-járvány alatt, a hackerek egy webáruház hírnevét akár percek alatt is lerombolhatják.
Asura SKOOL mentorálás

Lányok az informatikában: még több segítséget kapnak a fiatalok

Az Asura Technologies anyagi támogatással segíti a SKOOL-t, hogy a lányok videoanalitikai és mesterséges intelligenciával kapcsolatos tudását fejlessze.
kutya gazdával

A kutyád fél a petárdától? Ez a kisállat-nyomkövető segít megelőzni a bajt

A kisállat-nyomkövető nem csak a szökött kisállatok aktuális helyzetét képes meghatározni, de általa többek között egy védelmi zóna is kijelölhető.
netflix streaming laptop film

Titkos Netflix-kódok, a felhőtlen karácsonyi mozizáshoz

Tudtad, hogy a Netflixben sokkal több rejlik, mint gondolnád? Ehhez csupán a titkos Netflix-kódok listájára van szükséged. Mutatjuk, mit titkolnak előlünk.
szőke nő kalapban mosolyog

Mennyire élsz környezettudatosan? Kiszámolja egy új magyar app!

A térítésmentesen letölthető HOLNAPP mobiltelefonos alkalmazás fejlesztőcsapata szeretné menővé tenni a fiatalok körében a környezetvédelem témakörét.