youtube shorts

Végre itt a YouTube Shorts, készíts vele látványos, rövid videókat!

A felhasználók már itthon is élvezhetik a YouTube új, rövid formátumú videós élményét, amivel látványos, maximum egyperces videók készíhetők, íme a Shorts.
papír alapú dokumentáció

Digitalizáció ide vagy oda, továbbra is papír alapon dokumentálunk

Továbbra is elsőbbséget élvez a papír alapú dokumentáció a munkavégzés során, hiába a digitalizáció és home office. A Canon Hungária kutatása erre mutat rá.
Bill Gates

Bill Gates szerint a jövőben a robotok is adózni fognak

Bill Gates újabb megdöbbentő elképzelést osztott meg a jövőről. Úgy véli hamarosan a robotok is adózni fognak, ezzel pedig javul a szegénységi ráta.
ingyenes online kurzus

Ingyenes informatikai tanfolyam indul kizárólag nőknek. Ne maradj le róla!

Hello IT! for Women címmel indul hamarosan útjára a kizárólag nőknek szervezett, ingyenes, online kurzus. Ha te is elveszel a IT világában, itt a helyed!
autópálya naplementében

Ilyet még nem láttál! Papírhamuból épül a spanyol autópálya

A spanyol Acciona vállalat megtalálta a módját a környezetbarát útépítésnek: cement helyett papírhamut használnak autópálya építéshez.
Vakság

Algáknak köszönhetően visszanyerte látása egy részét a teljesen vak férfi

Magyar kutató is részt vett abban a felfedezésében, amelynek során egy vak férfi visszanyerte látásának egy részét. A csodás eredményt az algák idézték elő.
Házi Karantén Rendszer

Egy éve használjuk a karantén-szelfit, a Házi Karantén Rendszer appot

Már egy éve segíti a Házi Karantén Rendszer az otthonukba kényszerült felhasználókat. A karantén-szelfi lehetővé tette a gördülékeny ellenőrzést.
Bugatti biliárdasztal

Elképesztő lett a Bugatti legújabb luxusterméke, a szénszálas biliárdasztal

A Bugatti biliárdasztal kreációja nem csupán gyönyörű, de igazi technológiai fejlesztés is.Mutatjuk a szénszálas, giroszkópos limitált kiadást.
párkapcsolati erőszal bright sky alkalmazás

Van segítség! Mobil applikáció segít a párkapcsolati erőszak áldozatainak

Az ingyenesen letölthető Bright Sky applikáció egy tesztet is tartalmaz, amelyet kitöltve megtudhatod, hogy bántalmazó kapcsolatban élsz-e.
új emojik 2021

Szakállas nő, lángoló szív, koronavírus elleni oltás, megjöttek az új emojik

A 2021-es új emojik is az el- és befogadás jegyében születtek: például már az összes emberi arcot ábrázoló hangulatjel választható különböző bőrszínnel is.