álláskeresés it képzés számítógép home office
fotó: Freepik/yanalya

A Hello IT! for Women program keretein belül az idei évben 430 nő juthat magasabb szintű digitális tudáshoz az INCO Academy, a Green Fox Academy és a Google.org együttműködésének köszönhetően. Az IT-képzés segítséget nyújt azoknak, akik saját ütemükben, online szeretnének új digitális készségeket elsajátítani minden előzetes tudás vagy ismeret nélkül. Ezt se hagyd ki: Támadnak az adathalászok: Ha ilyen orosz SMS-t kapsz, azonnal töröld!

A képzést bárki elvégezheti, előképzettség nem szükséges hozzá és felső korhatár sincs

A program azoknak a nőknek ajánlott, akik digitális alapokra szeretnék helyezni vállalkozásukat, az IT szektorban keresnek karrierlehetőséget vagy stabil tudásra szeretnék építeni további IT tanulmányaikat. A képzést bárki elvégezheti, előképzettség nem szükséges hozzá és felső korhatár sincs. Egyedül középszintű angol nyelvtudásra van szükség a tananyag feldolgozásához. A Hello IT! For Women teljes egészében online zajlik.

üzeneted érkezett telekom poket fiatal nő karrier
(Fotó: gpointstudio/Freepik)

A program elvégzése részidőben, rugalmasan történik, mindenki saját tempójában végezheti el 2-3 hónap alatt. Az IT-képzés öt modulja olyan területeket érint, mint a technikai támogatás, a rendszerüzemeltetés, a hálózatok, az IT biztonság és az operációs rendszerek. A modulok teljesítése után a résztvevők a Google nemzetközileg elismert tanúsítványával zárják a kurzust. A cél az egyenlő hozzáférés biztosítása a jövőbiztos iparágakban, ezért a Hello IT! For Women program kifejezetten nőknek szól.

A tavalyi évben 300 nő juthatott ingyenes képzéshez az együttműködésnek köszönhetően, idén pedig 430-an vehetnek részt a programban. A tananyagról, az oktatás módszeréről és a jelentkezésről részletes információ Green Fox Academy oldalán érhető el.

Ezek a cikkek is érdekelhetnek: 

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •