használt okostelefon a Rejoy.hu-n
Fotó: wirestock/Freepik

A csapból is az infláció, recesszió és megélhetési válság folyik, ami így vagy úgy, de a társadalom jelentős részét érinti. De mi most nem ezekről szeretnénk beszélni, hanem egy környezet- és pénztárcabarát megoldást szeretnénk bemutatni arra az esetre, ha éppen elromlott a telefonod vagy csak lecserélnéd a régi készüléked. A Rejoy.hu egy megbízható, egyszerű és gyors online piactér, ahol az egyszerűbb modellektől a legújabb, csúcskategóriás készülékekig válogathatsz, és dönthetsz egy szuper használt okostelefon mellett!

Felújított használt okostelefon garanciával

Állj most meg egy pillanatra és gondold át, hányszor mondtál már le egy új dolog megvásárlásáról pusztán az ára miatt? Ugye?! Van most egy jó hírünk! A Rejoy.hu-nak köszönhetően búcsút inthetsz ennek, hiszen az oldalról biztonságosan, ellenőrzött körülmények között szerezheted be az új mobilod.

Az online piactér 2019-ben azzal a céllal jött létre, hogy biztonságossá és egyszerűvé tegye a használt mobilok adásvételét. Ha telefont szeretnél eladni vagy vásárolni, nincs más dolgod, mint az otthonod kényelméből beküldeni a használt mobilod vagy megrendelni az általad kinézett felújított mobilok valamelyikét.

És még a garancia miatt sem kell aggódnod! A Rejoy.hu minden megvásárolt készülékre 12 hónap javítási garanciát biztosít meghibásodás esetén, ezenkívül pedig a vásárlás után 14 napos pénzvisszafizetési garanciát is vállal, ha meggondolod magad vásárlás után.

Megbízható forrás

A Rejoy.hu kifejezetten nagy hangsúlyt fektet a megbízhatóságra, ezért a beérkezett telefonok mindegyike egy többlépcsős belső és külső ellenőrzésen megy keresztül, aminek köszönhetően minden használt okostelefon az új állapotához képest 85-90%-os állapotban kerül új tulajdonosához.

használt okostelefon
Kép: canva.com

Az ellenőrzés során szakértők átvizsgálják a telefon hardverét és szoftverét, ellenőrzik az akkumulátor állapotát, a hangszórókat, mikrofonokat, kamerákat és gombokat is. Az alapos átvizsgálás és esetleges javítások után pedig nincs is más hátra, mint a HD-minőségű képek és részletes termékleírások elkészítése, amit mindent hirdetésben megtalálsz.

Miért jobb egy felújított Samsung, mint egy új?

Ha használt Samsung telefonok mellett teszed le a voksod, azzal a pénztárcád mellett a zöldebb hétköznapokat is segíted. A világ egyik legszennyezőbb iparága az okostelefon gyártás, hiszen minden készülék elkészítéséhez a Földön korlátozott mennyiségben előforduló anyagokat használnak. Ráadásul a megunt készülékek gyakran a szemétben végzik, ezek pedig a természetbe visszakerülve károsítják azt. A használt okostelefon tehát nem csak 40%-kal olcsóbb, mint az új társai, hanem nagyban hozzájárul a környezettudatos életmódhoz is.

használt okostelefon

Kép: canva.comTámogatott tartalom

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •